imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Apple пуска кейс за iPhone с вградена батерия


Apple изненадващо обяви, че пуска на пазара кейс за iPhone 6 и iPhone 6s с вградена батерия, която ще даде на устройствата до 25 часа допълнителен живот на батерията. Вижте подробностите тук.

Въпреки, че iPhone 6 и iPhone 6s имат чувствително по-дълъг живот на батерията от своите предшественици, от Apple решиха да дадат на потребители възможност за използване на смартфона си за още по-дълъг период от време с едно зареждане. Новият кейс се нарича Smart Battery Case и ще се предлага в два цвята – черен и бял. Опции в златен и розово-златен цвят няма да бъдат налични поне засега.

csunya_caseСъщо като част от останалите кейсове за iPhone на Apple, калъфът с вградена батерия е изработен от висококачествен силикон и има мека вътрешност от микрофибърна материя, предпазваща телефона от драскотини. Дизайнът на кейса дава възможност за лесно поставяне и изваждане на iPhone-a от него.

Smart Battery Case е оборудван с Lighntning конектор, през който да зареждате вашия iPhone, както и с Lighntning порт, през който можете да свързвате друго устройство. Така ще можете да зареждате едновременно вашия iPhone и Smart Battery Case-а ви. Калъфът е съвместим с Lightning дока на Apple.

MGQL2За разлика от конкурентни продукти, като калъфите с батерия на Mophie, за които вече сме писали, от Apple са избрали малко по-различен и характерен дизайн. На гърба на кейса има нещо като гърбица, където се помещава батерията. От Apple обещават, че тя ще може да ви даде допълнителни до 25 часа разговори, до 18 часа използване на LTE интернет и до 20 часа видео възпроизвеждане.

Когато калъфът е свързан с вашия iPhone, лесно ще можете да видите какво е нивото на неговата батерия, благодарение на специална графика на екрана на устройството. Цената на Smart Battery Case в САЩ ще бъде $99, което е съпоставимо с конкурентните продукти. Докато очакваме доставките от новия кейс на Apple, ви предлагаме да видите наличните в момента в магазини iStyle или онлайн калъфи с батерия на Mophie тук.

Източник: AppleInsider

MBP new article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.