imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Apple пусна 3 нови реклами на iPhone 6s


Новите реклами на iPhone 6s са с участието на актьора Джейми Фокс и звездата от NBA Стеф Къри, които използват Siri и подобрената камера на последния модел смартфон на Apple.

От Apple отново залагат на кратките рекламни клипове. Две от видеата с участието на Джейми Фокс са с продължителност от 15 секунди, в които актьорът се забавлява със Siri на своя розово златен iPhone 6s.

В първия клип Фокс, който участва и в предишната реклама на iPhone 6s, се гласи пред огледалото и пита дигиталния асистент на своя смартфон как изглежда. Фокс използва Hey Siri опцията, която му позволява да отправи своя въпрос без да се докосва до iPhone-a си.

Във втората реклама носителят на Оскар за ролята си на Рей Чарлс в биографичния филм от 2004 година използва Siri, за да вземе трудно решение. Фокс държи два сценария в двете си ръце и казва на дигиталния си асистент да хвърли ези или тура, за да избере в кой филм да участва.

Третото видео е със звездата от NBA Стеф Къри и демонстрира подобренията в камерата на iPhone 6s. Рекламата е дълга 1 минута, в която се изброяват новите възможности, които предлага камерата на последния модел iPhone.

iPhone 8 vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.