imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Apple пусна 3 нови реклами на iPhone 6s


Новите реклами на iPhone 6s са с участието на актьора Джейми Фокс и звездата от NBA Стеф Къри, които използват Siri и подобрената камера на последния модел смартфон на Apple.

От Apple отново залагат на кратките рекламни клипове. Две от видеата с участието на Джейми Фокс са с продължителност от 15 секунди, в които актьорът се забавлява със Siri на своя розово златен iPhone 6s.

В първия клип Фокс, който участва и в предишната реклама на iPhone 6s, се гласи пред огледалото и пита дигиталния асистент на своя смартфон как изглежда. Фокс използва Hey Siri опцията, която му позволява да отправи своя въпрос без да се докосва до iPhone-a си.

Във втората реклама носителят на Оскар за ролята си на Рей Чарлс в биографичния филм от 2004 година използва Siri, за да вземе трудно решение. Фокс държи два сценария в двете си ръце и казва на дигиталния си асистент да хвърли ези или тура, за да избере в кой филм да участва.

Третото видео е със звездата от NBA Стеф Къри и демонстрира подобренията в камерата на iPhone 6s. Рекламата е дълга 1 минута, в която се изброяват новите възможности, които предлага камерата на последния модел iPhone.

MBP new article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.