iPhone с iOS 9.3

Apple пусна публично iOS 9.3 и OS X El Capitan 10.11.4 бетите

#Новини
2016. 01. 15.

По-рано през седмицата от Apple ни изненадаха с обявлението за една грандиозна нова iOS 9.3 версия. Всички очакваха излизането ѝ в официална бета да отнеме поне няколко седмици. Ето обаче, че компанията от Купертино продължава да ни изненадва.

Естествено, ъпдейтът на OS X El Capitan до версия 10.11.4 също се очакваше от потребителите. Същевременно обаче, iOS 9.3 е пълен със значителни нововъведения, които ви описахме по-рано през седмицата.

Може да тествате и двете бети от официалния сайт на Apple, ето тук. Молим ви да имате предвид, че все пак това е бета софтуер. Ъпдейтването на вашето устройство в по-ранен етап като този може да повлияе негативно на оперативността на някои приложения или функции. Препоръчваме за всеки случай да направите бекъп на информацията си, ако все пак решите да тествате iOS 9.3 и OS X El Capitan 10.11.4.

iOS 9.3 вече с публична бета

Ако вече сте член на бета програмата на Apple, новият OS X ще е наличен в Mac App. За iOS феновете най-вероятно ще се наложи да свалите конфигурационния файл от iOS бета уебсайта, съветват от Cult of Mac.

Напомняме, че някои от iOS 9.3 функциите може да са съвместими само с по-новите модели iPhone. Пример за това е нощният режим (Night Shift) от iOS 9.3, който се поддържа само от 64-битови iPhone (iPhone 5s или по-нови модели).

С публичната бета налице несъмнено ще разберем още много интересни неща, свързани с iOS 9.3 и това, което версията предлага на феновете на Apple.

Източник: 9to5Mac; Cult of Mac.

Добави коментар