imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Apple пусна публично iOS 9.3 и OS X El Capitan 10.11.4 бетите


По-рано през седмицата от Apple ни изненадаха с обявлението за една грандиозна нова iOS 9.3 версия. Всички очакваха излизането ѝ в официална бета да отнеме поне няколко седмици. Ето обаче, че компанията от Купертино продължава да ни изненадва.

Естествено, ъпдейтът на OS X El Capitan до версия 10.11.4 също се очакваше от потребителите. Същевременно обаче, iOS 9.3 е пълен със значителни нововъведения, които ви описахме по-рано през седмицата.

Може да тествате и двете бети от официалния сайт на Apple, ето тук. Молим ви да имате предвид, че все пак това е бета софтуер. Ъпдейтването на вашето устройство в по-ранен етап като този може да повлияе негативно на оперативността на някои приложения или функции. Препоръчваме за всеки случай да направите бекъп на информацията си, ако все пак решите да тествате iOS 9.3 и OS X El Capitan 10.11.4.

iOS 9.3 вече с публична бета

Ако вече сте член на бета програмата на Apple, новият OS X ще е наличен в Mac App. За iOS феновете най-вероятно ще се наложи да свалите конфигурационния файл от iOS бета уебсайта, съветват от Cult of Mac.

Напомняме, че някои от iOS 9.3 функциите може да са съвместими само с по-новите модели iPhone. Пример за това е нощният режим (Night Shift) от iOS 9.3, който се поддържа само от 64-битови iPhone (iPhone 5s или по-нови модели).

С публичната бета налице несъмнено ще разберем още много интересни неща, свързани с iOS 9.3 и това, което версията предлага на феновете на Apple.

Източник: 9to5Mac; Cult of Mac.

The Mall Bday articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.