apple-campus-2-julius-cover

Видео обиколка с дрон на Apple Campus 2 от първи юли

#Новини
2016. 07. 02.

Съвсем традиционно и този месец, нашите приятели Duncan Sinfield и Matthew Roberts предприеха полет със своите безпилотни самолети над строителната площадка на Apple Campus 2, а страхотните кадри ни показват един огромен напредък в изпълнението на проекта.

Първото видео, заснето от Sinfield, за пореден път ни показва развитието на проекта по един впечатляващ начин, но, този път, авторът добавя още малко оригиналност, като във видео кадрите е отразено и настроението на джулай морнинг.

Любопитното видео предлага разходка между всички сгради, част от кампуса, а съвсем ясно виждаме огромен напредък в поставянето на слънчевите панели, както на покрива на основната сграда, която е с пръстеновидна форма, така и върху сградата, предназначена за паркинг.

Огромните машини, които ще се включат в процеса за озеленяване на кампуса, вече са транспортирани, а благодарение на тях, вероятно съвсем скоро, гигантските купчини пръст ще подсигурят живот на множество растения, над 7000 дървета, част от които по проект ще бъдат цитрусови.

Второто безпилотно видео е заснето от Matthew Roberts, а страхотните кадри разкриват огромен напредък в изграждането на научноизследователския център, който е почти завършен. Впечатление прави и сградата, планирана за фитнес център за служителите на компанията от Купертино, която е разположена на 9300 кв.м., като строителните дейности около нея също са на финалната права.

Работата на строителната площадка е изключително интензивна, което ясно показва амбицията на Apple да спази крайния срок за завършването на проекта. Строителните дейности по проект трябва да завършат края на настоящата година, а началото на 2017-та, служителите на компанията от Купертино да преместят работното си място в един страхотен, технологичен комплекс.

Всички статии, свързани с темата, може да видите, като натиснете тук.

Източник: macrumors

Добави коментар