imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Ето и ноемврийската видео обиколка над Apple Campus 2


Съвсем традиционно и този месец ще ви запознаем с две страхотни видео обиколки с дрон, точно над впечатляващата строителна площадка на Apple Campus 2. Изграждането на комплекса напредва изключително бързо, а като доказателство за това, може да посетите следната връзка, където ще се запознаете отново с мащабния проект, но с видео кадри, направени точно месец по-рано.

Страхотните видеа, заснети от въздуха, определено ни показват един доста сериозен напредък в изграждането на основната сграда. Около 50% от покривното пространство вече е покрито с планираните слънчеви панели, а озеленяването около страхотната постройка става все по-впечатляващо. Промените, както обикновено, са подкрепени с любопитни кадри, заснети от дрона на блогъра Матю Робъртс.

Няма да пропуснем да обърнем внимание и на вътрешната, открита част на основната сграда. Площите за хранене и почивка, както и доста привлекателните градина и езеро съвсем скоро ще могат да се похвалят с един абсолютно завършен вариант. На финалната права е и изграждането на голяма част от спортните съоръжения, като игрищата за баскетбол и тенис и, разбира се, велоалеите и тези за джогинг, които може да разгледате в следващите любопитни кадри, заснети от дрона на Дънкан Синфийлд.

Второто видео ни разкрива и още малко подробности, но този път не пряко свързани със строителната площадка. Компанията от Купертино е получила разрешение да разруши част от комплекса в съседство, наречен The Hamptons. Припомняме ви за желанието на Apple да изкупи всички 342 апартамента в съседния комплекс, с което да се превърне в единствен собственик на имота, но преговорите все още не могат да се похвалят с положителен резултат.

Впечатляващите строителни дейности трябва да приключат до края на настоящата година, а ние няма да пропуснем да ви споделим всяка любопитна новина, свързана с Apple Campus 2, докато служителите на Apple (припомняме, че се очаква в комплекса да работят около 13 000 души) заемат своите нови работни места в началото на 2017-та.

MBP new article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.