imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Apple Campus 2 през последните няколко седмици


Съвсем традиционно, днес отново ще отправим поглед към строителната площадка на Apple Campus 2, където забелязваме огромен напредък в изграждането на пръстеновидната основна сграда, наличието на осветителни тела и, разбира се, още повече зелени площи.

Първите любопитни видео кадри, с които ще ви запознаем, са направени от безпилотния дрон на Duncan Sinfield. Тяхната продължителност от малко над три минути ще ви разкрие един почти завършен вариант на основната сграда, а във вътрешната открита част на пръстена забелязваме и основите на планираното езеро, което вероятно ще разполага и с красив фонтан.

Второто видео, което може да видите в края на статията, отново е заснето от безпилотен самолет, но този път любопитните кадри са предоставени от Matthel Roberts. С обща продължителност от малко над четири минути, страхотното видео ще ви пренесе отново в Купертино, Калифорния, където се намира и строителната площадка на Apple Campus 2.

Голяма част от тежката строителна техника вече е напуснала обекта, а това определено ни кара да смятаме, че компанията от Купертино ще спази своя установен срок за финализиране на строителните дейности, не по-късно от декември месец на настоящата година.

Видно от горните видео кадри, почти всички обекти в комплекса са пред завършване, измежду които може да видим сградата за научноизследователска дейност, огромните закрити паркоместа, подземната аудитория, седемте кафенета, които са разположени на партера на основната сграда и, разбира се, удивителните тунели.

Припомняме ви, че Apple планира да приключи всички строителни дейности до края на 2016-та, а в началото на идната година служителите на Apple ще трябва да преместят своята дейност в новия, впечатляващ кампус.

Всички любопитни статии, свързани с Apple Campus 2 може да разгледате, като посетите следната връзка.

iPhone 8 prom article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.