imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Приземна видео разходка в Apple Campus 2


Както вече знаете от предната ни статия свързана с темата, която може да видите тук, Apple Campus 2 ще бъде завършен началото на 2017 година. Днес разполагаме с две съвсем нови любопитни видеа, любезно предоставени от YouTuber-a, MrWhitestew, които ще ви позволят, както да обиколите, така и да надникнете в основната сграда на кампуса.

След заснетото преди около месец 4K видео, днешните кадри, макар и с по-лошо качество ни дават възможност за пръв път да надникнем в кампуса и да разберем колко масивна е неговата структура. Първото видео ще ви покаже входа в сърцевината на основната сграда тунела на гейт 5, а с второто ще направите панорамна обиколка от вътрешната страна на пръстена.

Както виждате и от двете видеа, строителните дейности напредват изключително бързо, голяма част от структурата вече е изградена, но въпреки това остава още много работа до официалното откриване на обекта. Най-големите в света, извити стъклени панели, за които може да си припомните тук, вече са монтирани почти на сто процента.

Днешните видео клипове, дори и с не много добро качество, ни разкриват един по-близък поглед върху мащаба на проекта. От тях може да видите броя машини и строителни работници, които се трудят върху реализирането на строежа, както и да добиете по-голяма представа за размерите на основната сграда, която е разположена на около 2.8 милиона квадратни фута (около 260 хил кв. м).

Въпреки, че на представянето на iPhone SE и iPad Pro, Тим Кук загатна, че всички предстоящи събития на Apple ще се провеждат в Campus 2, вероятно това няма как да се случи преди началото на 2017 година.

Както винаги, ние ще продължим да ви информираме за всяка стъпка от строителството на Apple Campus 2 и да ви представяме видеата от обекта, до датата на неговото официално завършване. Може да видите всички статии и видеа, свързани с темата, като натиснете тук.

Източник: 9to5mac

MBP new article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.