imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Видео обиколка с дрон над Apple Campus 2 през септември


Съвсем традиционно, подобно на всички изминали месеци от настоящата година, и днес ще ви запознаем с любопитната, но този път септемврийска видео обиколка с дрон над Apple Campus 2.

Както повечето видеa от строителната площадка, които ви представихме, и днешното е споделено от Duncan Sinfield, като любопитните кадри са заснети с помощта на безпилотен самолет DJI Inspire 1 Pro.

Точно един месец след предишното видео, което може да си припомните, като посетите следната връзка, разполагате с възможност да надникнете отново на строителната площадка, където веднага ще обърнете внимание на почти изцяло монтираните слънчеви панели върху покрива на основната сграда, както и ще забележите значителния напредък в озеленяването на комплекса.

Стъклените панели, които покриват фасадата на основната сграда, ги определят като най-големите такива в света, а специално разработената строителна техника за тяхното поставяне, както се вижда на интересните видео кадри, очевидно се справя добре и монтирането им съвсем скоро ще приключи.

Към напредналата строителна фаза на основната сграда бихме добавили и още няколко доста бързо развиващи се прилежащи обекта, които определено ни карат да смятаме, че компанията от Купертино ще спази своя срок за финализиране на строителните дейности.

Голяма част от прилежащите помощни сгради, към които прибавяме и тази, в която ще бъде поместен научноизследователският център, ще бъдат завършени съвсем скоро. Веднага след тях любопитните кадри отправят нашето внимание и към двете гаражни помещения, които разполагат с капацитет от 8000 автомобилни паркоместа, както и към подземната зала, като ни показват, че тук строителните дейности вече са приключили.

rendering-apple-spaceship-campus

Заедно с огромния напредък на строителните дейности, забелязваме и развитие в изграждането на огромното езеро и в залесяването на комплекса, за което са предвидени над 7000 броя дървета, разделени на 300 различни групи, измежду които ще срещнем и овощни.

В предните ни статии, свързани с Apple Campus 2, ви запознахме с огромната фитнес зала, която ще бъде на разположение на всички служители на компанията, а днес вече сме сигурни, че страхотният комплекс ще предложи и още спортни възможности, като пътеки за джогинг, колоездене, игрища за баскетбол и кортове за тенис.

Комплексът започва да придобива все по-привлекателен вид, а началото на идния месец ще ви запознаем отново с актуална и любопитна информация относно неговото развитие.

Всички статии, свързани с Apple Campus 2, може да си припомните, като посетите следната връзка.

Източник: macrumors

iPaD June article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.