imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Видео обиколка на Apple Campus 2 през май


Благодарение на новото въздушното видео, заснето от дрона на Дънкан Сийнфилд, днес отново ще ви запознаем с развитието на строителните дейности, свързани с изграждането на Apple Campus 2. Новите кадри ще ви разкрият голям напредък в изграждането, както на основната, така и на всички спомагателни сгради.

Любопитното видео ще ви покаже голям напредък в изграждането на фитнес центъра. Kаменната фасада е почти завършена, а това ни подсказва, че сградата, разположена на близо 10 000 квадратни метра, в която служителите на Apple ще могат да се грижат за здравето си, скоро ще бъде завършена.

Строителните дейности определено се развиват изключително бързо и както сами може да видите, на площадката са разположени няколко нови крана, които работят върху доизграждането на основната структура. Вече са поставени и приблизително 20% от слънчевите панели, които трябва да покрият покрива на основната сграда. Голяма част от извитите стъклени панели, за които може да си припомните в предната ни статия, също са монтирани, а вече може да видите и дизайнерските козирки, разположени точно над тях.

campus-2-may-2-4

Разбира се, за да може да бъде спазен срока за завършване на обекта, строителните дейности се упражняват на много полета едновременно. В края на въздушното видео може да видите голям напредък в изграждането на паркинг структурата, забелязва се дори и развитие в строежа на изследователския център Tantau.

Вижте любопитното въздушно видео:

Според автора на видеото – Сийнфилд, вече е започнала и подготовка за озеленяване. Съгласно проектите на Apple, зелените площи трябва да покриват около 80% от от територията, на която е разположен Campus 2.

Неофициална информация ни разкрива, че строителството трябва да финишира в края на настоящата година, а Apple Campus 2 да отвори официално врати за своите служители в началото на 2017 година.

Често срещаме мнения, които определят Apple Campus 2 като архитектурен шедьовър, а ние ще ви информираме за неговото развитие всеки месец, докато не станем свидетели на неговото откриване. Всички наши статии, свързани с Apple Campus 2, може да видите, тук.

Източник: macrumors

iPhone 8 vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.