imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Apple Car вероятно ще се забави до 2021 година


Въпреки, че автомобилният проект на Apple, наречен Titan, пробужда голямо любопитство, все още разполагаме с изключително малко предположения, слухове и прогнози, свързани с очакваното електрическо превозно средство.

Последната свързана с Apple Car новина, която отразихме, беше приблизително преди три месеца, когато стана ясно, че бившият служител на Tesla, Крис Порит, известен с безупречната си репутация, вероятно ще заеме ръководна длъжност в Apple, като неговите отговорности ще бъдат свързани с управлението на екипа, разработващ проект Titan. Повече за Крис Порит, както и за неговата роля в разработването на очакваното електрическо превозно средство, може да разберете, като натиснете тук.

Над разработването на любопитното превозно средство се труди изключително квалифициран екип от 600 души, но въпреки положените огромни усилия, вероятно проектът ще се забави до 2021 година, когато може би ще се запознаем с Apple Car. Информацията, разбира се, не е предоставена официално, но за сметка на това тя е потвърдена от няколко независими източника, като някои от тях са бивши служители на компанията от Купертино, които са участвали пряко в разработването на Titan.

maxresdefault3

Според някои от източниците, забавянето се дължи до голяма степен на внезапното напускане на ръководителя на проекта, Стив Задески, който след 16 годишна служба в Apple се оттегли, а като причина за решението си той посочи лични основания. Повече за Задески може да научите, като натиснете тук, а ние ви припомняме, че най-вероятно неговото място е заето от изключително квалифицирания Крис Порит.

Във връзка с темата, бихме добавили и мнението на Elon Musk от Tesla, който смята, че 2020 година ще бъде прекалено късен срок за навлизане в електро-автомобилния пазар, а всяко едно забавяне ще направи реализирането на процеса в още по-трудно начинание.

Въпреки непотвърдената от Apple информация, компанията съвсем традиционно може да ни изненада и с по-кратък срок, за което може само да предполагаме, както и да отразяваме всяка една новост, предположение или прогноза, свързани с очакваното електрическо превозно средство Apple Car.

Източник: 9to5mac

iPhone X vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.