imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Посланието на Apple в новото Frankie’s Holiday рекламно видео


Предстоящите празници внасят страхотно настроение във всеки един от нас, като определено ни подсещат да бъдем по-добри, както към близките си, така и към всички, които ни заобикалят. Точно това е и празничното настроение, в което Apple иска да ни пренесе със своите нови рекламни кадри, наречени Frankie’s Holiday.

Отвори сърцето си за всеки – едно страхотно послание, което компанията от Купертино отправя към всички зрители. Разбира се, това става чрез емоционалните видео кадри, в които главна роля заема Brad Garrett. Добре познат от „Всички обичат Реймънд“, този път неговата роля ще ни запознае с Франкенщайн, който, въпреки външния си вид, просто иска да изпее Home for the Holidays на Perry Como.

Трогателните кадри с обща продължителност от две минути, определено ни карат да се замислим от момента, когато Франкенщайн е отхвърлен от всички, до тогава, докато малко момиченце се присъединява към неговата песен. Разбира се, тя дава успешен пример на всички, които ги заобикалят, и не след дълго мечтата на главния герой се сбъдва. Ето, че Франкенщайн успява да реализира своята мечта, с която Apple ни запознава по изключително сърдечен начин.

Припомняме ви и за една страхотна празнична видео реклама на компанията от Купертино от 2013-та година. Точно тогава, малко момче, по привидно доста незабелязан начин, успя да направи семеен видео клип, с който разчувства не само цялото си семейство, но и многобройните зрители.

Сърдечен момент, който въпреки, че не ни кара да се замислим толкова, колкото днешното видео, отново внася точно тази топлина и настроение, с които се отличават единствено предстоящите празници.

Източник: 9to5mac

iPhone 8 prom article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.