imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Apple и какво очакваме от It’s Show Time в понеделник


Преди десетина дни, Apple изпрати покани до всички медии, които ще присъстват на любопитното It’s Show Time меропориятие в края на този месец. Датата е 25 март с начален час 20:00 ч. българско време, мястото е Steve Jobs Theater в Apple Park (новата централа на компанията), а ние имаме една добра новина. До очакваното технологично събитие остават само няколко дена, но нека видим и с какви продукти и услуги може да се запознаем в понеделник.

Според повечето източници, този път компанията няма да ни представи каквито и да било нови хардуерни разработки. Фокусът на It’s Show Time попада върху услугите на Apple. Вероятно заложеното Apple News приложение в iOS, а вече и в настолната macOS система ще може да се похвали с нов абонаментен план на стойност от около десет долара на месечна база, който ще предостави достъп до изключително голям набор от новинарски материали и списания. Същото се отнася и за TV услугата на Apple, но има и още нещо.

Не трябва да игнорираме напълно и възможността да се запознаем с някоя друга хардуерна разработка, макар и тя да е доста малка. Все пак през изминалата седмица компанията представи актуализираните 21.5 и 27 инчови варианти на iMac, изцяло нов 10.5 инчов iPad Air, мощното пето поколение iPad mini и прогнозираните AirPods 2, но има и още нещо. Все още не сме се запознали с очакваното безжично AirPower зарядно устройство на Apple, което според повечето източници може да се промени съвсем скоро. Все пак вече знаем, че с втората основна актуализация на последната iOS версия, системата е напълно подготвена да работи с този смарт аксесоар.

Само след няколко дни или по време на It’s Show Time може да дебютира и официалната версия на втората основна актуализация на iOS 12, което сме сигурни на 99%, че ще се случи. Предложението се отличава с доста промени и нови възможности, за които може да разберете повече, след като посетите тази връзка, а ние няма да пропуснем да ви запознаем с всички любопитни хардуерни или софтуерни разработки, които ще се появят на 25 март, но до тогава, ще трябва да изчакаме още съвсем малко.

AW reserve article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.