imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Apple и новите рекламни видеа на iPhone X


Според значителна част от потребителите десетото поколение iPhone не се нуждае от никаква реклама. Достатъчно е само да го погледнете и веднага ще поискате да притежавате смартфона на Apple от най-висок клас, но зад елегантния корпус със стъклено покритие и изцяло разпънатия във всеки край OLED екран се крият и доста иновативни технологии и изключително интересни възможности, с които компанията ще ви запознае чрез няколко от своите нови рекламни видеа.

Каквото и да правим, най-сериозната промяна в iPhone X, която определено спечели вниманието на всички потребители е появата на изцяло новата биометрична система или Face ID. Зад нея се крие проектор, който обгражда вашето лице с 30 000 невидими точки и инфрачервена камера, която прочита вече изградения модел без значение от това дали около вас е тъмно или светло. Данните се изпращат до мощния процесорен чип A11 Bionic, който ги обработва в криптиран вариант, но нека видим и новите рекламни кадри.

В рамките на около половин минута, първото Animoji Yourself видео ще ви покаже какво може да очаквате от страхотните анимирани емотикони. Просто заставате пред предната TrueDepth камера на вашия iPhone X, след това избирате желан емотикон и всичко останало се случва автоматиченo. Анимираният герой ще следва всяко ваше движение, мимика или жест, а резултатите са повече от впечатляващи.

Заедно с Animoji, Apple поставя силен акцент и на начина, по който функционира изцяло новата и изключително сигурна Face ID система. Достатъчно е само да погледнете своя iPhone X и устройството ще се отключи по автоматичен начин, за което свидетелства и второто видео на компанията.

Няма абсолютно никакво значение, дали около вас е светло, мрачно или дори изцяло тъмно. Все пак инфрачервената камера не се нуждае от никаква светлина за да прочете проектираните 30 00 невидими точки върху вашето лице, което както виждаме и от поредната видео реклама, превръща използването на iPhone X в едно истинско удоволствие.

Face ID не се влияе от промяната на вашата прическа или пък от това дали сте сложили очила или друг аксесоар. Устройството ще ви разпознае отново толкова бързо и безпроблемно, колкото и когато сте направили вашия биометричен профил без да носите каквито и да било допълнителни аксесоари, върху което поставя акцент и горното видео на Apple.

Последните кадри са с доста кратка продължително от четвърт минута, но в рамките на тях се разкрива поредната интересна възможност на Face ID. Системата следи всяка промяна във вашето лице, като примерно появата на брада, записва измененията във вашия профил, а вие може да бъдете сигурни, че благодарение на страхотната възможност, всеки път, когато погледнете iPhone X той ще ви разпознае мигновено.

Източник: YouTube

iCare article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.