imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Apple на първо място по иновации


Всеки един потребител на продукт, произведен от компанията от Купертино, определено се е докоснал до неговите страхотни технически характеристики, дизайн и, разбира се, иновативни решения, за което свидетелства и последното любопитно проучване на Price Waterhouse.

Вероятно вече се досещате, че Apple може да се похвали с подобна слава и през изминалите години, като това изобщо не трябва да ни учудва. Само за предната година, компанията от Купертино отделя над 8 милиарда долара от своя бюджет за научноизследователска дейност, която определено оказва положителен ефект.

macbook

Всяка една любопитна новост може да бъде срещната под формата на софтуерна или хардуерна промяна. Достатъчно е само да добавим и един изключително елегантен дизайн и вече сме готови да обърнем внимание на няколко доста удобни иновативни решения, които открихме в последното поколение MacBook Pro и iPhone 7.

Последното, седмо поколение iPhone, дебютира през септември, като оттогава не спира да ни впечатлява с изключително прецизната си изработка и завидно качество. На пръв поглед голяма част от потребителите го сравняват със своя предшественик, което е съвсем разбираемо, още повече като вземем предвид незначителната промяна в корпуса на устройството.

static.64fcfb09cde819c84ed3df12dca60f0a

Разбира се, от другата страна на монетата, може да открием ново поколение мощен процесор, по-висококачествена камера при iPhone Plus, висока степен на прахо- и водоустойчивост, дисплей панел, който не е срещан до момента в което и да е друго устройство и, разбира се, иновативен Home бутон.

Предната стъклена страна на устройството може да се похвали с чувствителен на допир основен бутон, който не само разполага с вграден Touch ID сензор, но и с Taptic Engine технология, която възпроизвежда вибрация, наподобяваща натискането на стандартен за всяко предно поколение бутон.

Check-out-new-Touch-Bar

По всичко изглежда, че страхотната новост печели все повече почитатели, успех, с който все още не може да се похвали иновативното управление, с което дебютира последното поколение MacBook Pro. Вероятно вече сте се запознали с любопитната Touch Bar възможност, която, по всичко изглежда, е един доста удобен вариант за бързо изпълнение на желана функция, съобразно приложението, което сте стартирали.

Разположена точно над стандартната клавиатура, удобната иновация ще ви запознае с чувствителен на допир дисплей, който определено разполага с необходимите предпоставки да се превърне в доста предпочитана възможност.

Повече за iPhone 7 може да разберете, като посетите следната връзка, а за новото MacBook Pro поколение, тук.

Източник: Apple World Today

iPhone X vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.