imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Apple подготвя McEnery Center за WWDC 2017


Световната конференция на разработчиците WWDC 2017 ще стартира на 5 юни в понеделник и ще задържи нашето внимание в продължение на пет дена. Продължителността на събитието е стандартна, както всяка предна година, но това не важи и за мястото, на което Apple организира значимото мероприятие. През последните няколко години компанията се доверява на Bill Graham Civic Auditorium в Сан Франциско, но явно тази своеобразна традиция вече е прекъсната.

Припомняме ви, че в самото начало или със стартирането на интересното събитие, съвсем традиционно Apple ще представи новите версии на своите операционни системи. Нямаме търпение да се запознаем с iOS 11 и всички очаквани промени в останалите разработки, но не трябва да забравяме, че преминахме през доста предположения, които загатнаха за появата на Siri Speaker, нов iPad Pro и актуализиран MacBook Pro с по-мощен процесор и то отново в рамките на този период.

wwdc2017conventioncenter1

Вероятно ще станем свидетели на поне една от изброените разработки, но няма нужда от повече предположения. Просто трябва да изчакаме още няколко дни и компанията ще вдигне завесите, като най-любопитните от вас могат да станат част от WWDC и през интернет сайта на Apple или пък да стартират излъчващото се на живо съдържание през своето Apple TV на широкия екран. Просто трябва да свалите WWDC от App Store за tvOS и сте готови да се насладите на значимото събитие без да напускате своя дом.

wwdcconventioncenter3

През настоящата година компанията свързва Световната конференция на разработчиците с McEnery Convention Center в Сан Хосе или в столицата на Силициевата долина. Сградата вече може да се похвали с огромни плакати, а в района са разпръснати никак не малко рекламни материали, но това е една съвсем стандартна подготовка, която вероятно ще продължи и през почивните дни. Все пак в понеделник стартира WWDC 2017 с начален час 10:00 PDT или 20:00 наше време, а ние няма да пропуснем да ви запознаем с най-интересната част от програмата.

Източник: MacRumors

iPhone Xs вноски article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.