imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Apple може да представи изцяло нов iPad Pro през юни


Според значителна част от източниците, в рамките на този месец ще се запознаем не само с обновен вариант на AirPods и с безжичната зарядна поставка на Apple, но и с актуализиран iPad и MacBook Pro. Повече за тези продукти може да разберете, като посетите тази връзка, а ние отправяме поглед към поредната прогноза, която загатва за появата на едно изцяло ново поколение iPad Pro с разпънат екран и вградена Face ID система.

Макар и зад твърдението да застават Mark Gurman от Bloomberg и Ming-Chi Kuo от KGI, към днешна дата то все още не е подкрепено от Apple или поне на пръв поглед. Filipe Espósito от iHelpBR открива присъствието на „modern iPad“ в кода на първата тестова версия на iOS 11.3, което ни напомня за iPhone X. Месеци преди да се запознаем с иновативното десето поколение, разработката беше маскирана като „modern iPhone“ в тестовите версии на iOS 11, но нека видим и с какви технически промени ще може да се похвали очакваното изцяло ново поколение iPad Pro.

С премахването на стандартния Home бутон, Apple планира да намали значително размерите на декоративната рамка около всяка страна на екрана, с което ще придаде и една изцяло нова визия на устройството, наподобяваща изключително много на тази, с която може да се похвали iPhone X. Първото поколение iPad се появи през 2010 година, пет години по-късно вариант Pro постави едно ново начало за разработката, което вероятно ще се повтори и през тази година, с появата на очакваното предложение.

Според Bloomberg, новият iPad Pro няма да се отличава с OLED екран, което е разбираемо. Все пак доставчиците на Apple към днешна дата не разполагат с необходимия производствен капацитет за този компонент, а според Jun Zhang от Rosenblatt Securities, очакваната разработка ще се появи през второто тримесечие на тази година, което ни навежда само на една мисъл. Вероятно Apple ще представи своя иновативен iPad Pro по време на WWDC в началото на юни. Именно по това време, но година по-рано се запознахме с актуалното поколение.

Повече за последната версия на операционната система може да разберете, като посетите тази връзка, а за iPad Pro, като натиснете тук.

Източник: MacRumors

iPad Pro new vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.