imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Apple Music вече е тук!


Новата стрийминг услуга на Apple – Apple Music, вече е налична. И, както се надявахме, България е сред страните, където ще можем да я ползваме.

Какво предлага Apple Music, можете да видите тук. Още една добра новина – цената на услугата е съобразена с нашия пазар. Както вече писахме, Apple Music идва с тримесечен безплатен пробен период. След това, индивидуалният абонамент ще струва 4.99 евро на месец, а семейният, който е за до 6 души, които ползват Family Sharing, ще бъде на цена от 7.99 евро. Това е по-малко от 10 лева на месец (или около 15-16 лева за семейния абонамент), срещу които ще можем да имаме достъп до над 30 милиона песни, радио Beats 1, както и другите Apple Music станции. Освен това има опция за запис на парчетата и слушане офлайн.

Apple-Music-3Как да се абонирам?

За да ползвате Apple Music, трябва първо да инсталирате новата iOS 8.4 на вашето мобилно устройство или да ъпдейтнете версията на iTunes на вашия компютър до последната – 12.2. След като вече ползвате последния наличен софтуер, отворете Music приложението на вашия iPhone. Ще се появи екран за присъединяване към Apple Music. Оттам можете да изберете вашето име и профилна снимка, които ще се бъдат асоциирани с плейлистите и Connect коментарите ви.

13425-8140-IMG_0205-l-1След това, изберете опцията Start 3-month free trial. Въпреки, че пробният период е безплатен, ще бъдете попитани за типа абонамент, който искате да използвате. Изберете между индивидуален (4.99 евро) и семеен (7.99 евро), след което натиснете Buy. Съответната сума няма да ви бъде таксувана, а ще бъде извадена от вашата сметка, когато безплатният 3-месечен период приключи. Тоест, ако не искате да плащате нищо, трябва в един момент да се отпишете от услугата. Това става, като изберете Account от вашето Music приложение. След това натиснете опцията Manage. Ще видите детайлите за вашия абонамент. Изключете Automatic Renewal, в случай, че не желаете вашият абонамент да се подновява автоматично.

13425-8148-IMG_0216-lЕдин поглед и върху самото Music приложение.

For you секцията ви дава възможност да маркирате вашите музикални предпочитания, на базата на които Apple Music ще ви предложи някои от ръчно създадените плейлисти, които биха ви харесали. По тези плейлисти са работили повече от 300 музикални експерти от цял свят, които са подбрали песните по начин, който да се хареса на потребителите.

13425-8144-IMG_0209-lNew секцията показва най-новите и горещи парчета, а от Radio раздела можете да си пуснете 24-часовата програма на радио Beats 1 или някоя от другите станции, които са налични в приложението.

Очаквайте в iMagazin.bg скоро още подробности за Apple Music.

Снимки: AppleInsider

Services articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.