imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Apple Music Festival стартира на 18-ти септември в Лондон


Преди броени часове компанията от Купертино обяви 18-ти и 20-ти септември като официални дати, между които ще започне за втора поредна година свежото събитие, наречено Apple Music Festival 2016.

Музикалното събитие ще събере на едно място огромен брой световноизвестни изпълнители, както, подобно на миналата година, отново ще се проведе в Roundhouse в Лондон. Всеки жител на Великобритания може да спечели абсолютно безплатни билети за организираните концерти по време на фестивала, докато потребителите на услугата Apple Music разполагат с възможността да гледат изпълненията в реално време и отново абсолютно безплатно от всяка точка на света.

roundhouse
Roundhouse в Лондон, Великобритания

Приложенията, през които може да участвате в томболата за билети, ще бъдат пуснати съвсем скоро, а при положение, че се намирате във Великобритания и искате вашата заявка за билет да бъде от първите, просто следете Twitter канала на Apple, до който може да достъпите благодарение на следната връзка: @AppleMusic.

maxresdefault
Участието на One Direction в Apple Music Festival 2015

През изминалата 2015 година Apple извърши значителни промени, свързани с организацията на събитието, което през изминалите години, преди появата на Apple Music, се наричаше iTunes Festival. За разлика от провежданите iTunes събития преди 2015 година, когато тяхната продължителност беше 30 дни, настоящото, както и това през 2015 година, обобщава всички концерти в рамките на 10 последователни, вълнуващи нощи.

Събитието определено може да бъде наречено традиционно, след като към Apple Music Festival 2015-та и 2016-та година прибавим още 8 последователни годишни iTunes музикални концерта, с което настоящото събитие отбелязва своята празничната, 10-та годишнина.

Apple Music Festival 2016 все още не разполага с обявена програма, както с изпълнителите, които ще участват в свежото събитие, а така също още не са известни и датите, на които може всеки почитател да им се наслади.

Вероятно е все още забулената в мистерия програма да бъде разделена на няколко части, като всяка следваща седмица до стартирането на фестивала да ни запознава с малка част от вълнуващото събитие.

Източник: macrumors

iPhone 8 prom article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.