imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Новата реклама на Apple Music с участието на James Corden


Само преди броени часове, по време на церемонията на традиционните 2016 Emmy Awards, се запознахме и с новата реклама на широко разпространената услуга Apple Music. В клипа главната роля е отредена на James Corden, водещ на Late Late Show.

Бихме определили рекламните кадри като един по-нетрадиционен проект с продължителност от 120 секунди, в който известният английски актьор, продуцент, комедиант и телевизионен водещ представя своите идеи за нова Apple Music реклама пред Jimmy Iovine, Eddy Cue и Bozoma Saint John.

Със забавните и свежи рекламни кадри може да се запознаете в долното видео:

Музикалните Apple мениджъри поставят граници на Corden, като той трябва да наблегне върху възможността за стартиране на музикално съдържание /дори когато устройството не разполага с активна интернет връзка/, както и на наличието на страхотните музикални плейлисти с над 40 милиона песни.

Разбира се, комедийната личност решава, че трябва да излезе от зададеното условие и представя множество свежи сцени, в които той се преобразява по един доста забавен начин в различни емблематични за музикалната сцена личности.

Screen Shot 2016-09-19 at 11.05.20 AM

За съжаление, свежите предложения на Corden са отхвърлени, а той трябва да измисли нещо по-оригинално и свързано със зададените критерии. Но това не му отнема много време и веднага се впуска в следващото си приключение, където подава iPhone устройство на изоставено дете в пустинята, а веднага след това се гмурка в огромен басейн, наподобяващ езеро, където, според него, трябва да плуват точно 40 милиона ябълки.

Вече със сигурност комедийната личност може да се похвали с едно “брилянтно” изпълнение на поставените от музикалните мениджъри на Apple Music условие, а повече за iOS 10 и обновената услуга,  може да разберете, като посетите следната връзка.

Вероятно вече сте се запознали и с новия iPhone 7, а при положение, че все още не сте, просто натиснете тук.

Services articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.