imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Новата реклама на Apple Music с участието на James Corden


Само преди броени часове, по време на церемонията на традиционните 2016 Emmy Awards, се запознахме и с новата реклама на широко разпространената услуга Apple Music. В клипа главната роля е отредена на James Corden, водещ на Late Late Show.

Бихме определили рекламните кадри като един по-нетрадиционен проект с продължителност от 120 секунди, в който известният английски актьор, продуцент, комедиант и телевизионен водещ представя своите идеи за нова Apple Music реклама пред Jimmy Iovine, Eddy Cue и Bozoma Saint John.

Със забавните и свежи рекламни кадри може да се запознаете в долното видео:

Музикалните Apple мениджъри поставят граници на Corden, като той трябва да наблегне върху възможността за стартиране на музикално съдържание /дори когато устройството не разполага с активна интернет връзка/, както и на наличието на страхотните музикални плейлисти с над 40 милиона песни.

Разбира се, комедийната личност решава, че трябва да излезе от зададеното условие и представя множество свежи сцени, в които той се преобразява по един доста забавен начин в различни емблематични за музикалната сцена личности.

Screen Shot 2016-09-19 at 11.05.20 AM

За съжаление, свежите предложения на Corden са отхвърлени, а той трябва да измисли нещо по-оригинално и свързано със зададените критерии. Но това не му отнема много време и веднага се впуска в следващото си приключение, където подава iPhone устройство на изоставено дете в пустинята, а веднага след това се гмурка в огромен басейн, наподобяващ езеро, където, според него, трябва да плуват точно 40 милиона ябълки.

Вече със сигурност комедийната личност може да се похвали с едно “брилянтно” изпълнение на поставените от музикалните мениджъри на Apple Music условие, а повече за iOS 10 и обновената услуга,  може да разберете, като посетите следната връзка.

Вероятно вече сте се запознали и с новия iPhone 7, а при положение, че все още не сте, просто натиснете тук.

Accessories article
Apple Inc. (AAPL)

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen. ... - Кликнете тук!