imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Компанията от Купертино наема персонал за Apple Campus 2


Страхотната видео обиколка с дрон, която ви представихме точно преди две седмици, разкри изключителен напредък в изграждането на комплекса, като съвсем очаквано, компанията от Купертино започна да търси и подходящи служители за бъдещите нови позиции.

Припомняме ви, че всички служители на строителната площадка на Apple Campus 2, бяха наети от компанията, ангажирана с изграждането на комплекса. Строителните дейности съвсем скоро ще бъдат финализирани, като предстоящата организация и поддръжка на новоизградените съоръжения преминава изцяло в ръцете на компанията от Купертино.

Чрез официалната интернет страница на Apple, всеки посетител може да се запознае с обявените работни позиции. Значителна част от тях са свързани със сигурността на комплекса, логистика, аудио и видео поддръжка и други любопитни длъжности, които може да прегледате, като посетите следната връзка.

campus-2-hiring-jobs

Преместването на настоящите служители на компанията, както Тим Кук споделя, вероятно ще бъде извършено до края на месец януари на идната година. Като прибавим тяхната бройка към новоразкритите позиции, новото съоръжение ще подсигури общо 41 хиляди работни места, като 12 600 от тях ще могат да се похвалят с пълен работен ден.

Apple разполага с множество научно-изследователски центрове, включително за разработване на приложения, за обработка на данни и офиси по цял свят, които определено допринасят за завидната статистика. Компанията от Купертино може да се похвали с общ брой служители, равняващ се на 1.9 милиона.

Припомняме ви, че комплексът е разположен на приблизително 100 000 кв. фута, като в него ще може да се запознаете с пръстеновидната основна сграда, подземната аудитория, два огромни гаража, фитнес център, приемни и много други съоръжения, заобиколени от озеленена площ, алеи за велосипеди и бягане, тенис кортове и обекти за хранене.

Повече за Apple Campus 2 може да разберете, като посетите следната връзка.

iPaD June article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.