imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Apple отново рекламира iPhone X с Portrait Lighting


Една от основните промени в обновеното приложение Camera за iOS 11 е появата на страхотния Portrait Lighting режим на снимане, но версията на операционната система не е единственото условие, на което трябва да отговаряте, за да се възползвате от него. Още с представянето на iPhone 8 Plus и iPhone X, Apple постави доста сериозен акцент върху тази промяна, което ни наведе на мисълта, че ще може да се възползваме от нея и през iPhone 7 Plus, което явно не е точно така.

За да се насладите на новия режим, чрез който всеки потребител може да редактира някоя снимка още преди тя да бъде направена, трябва да разполагате не само с двойна камера, но и с процесор A11 Bionic. Все пак не трябва да забравяме, че към днешна дата единствено мощната 6-ядрена разработка може да се се справи с редактирането на вашата снимка в реално време. Нека видим и поредната видео реклама на Apple, с която компанията отново поставя доста сериозен акцент върху възможностите на страхотния Portrait Lighting режим на снимане.

Достатъчно е само да отворите приложението Camera, да преминете към режим Portrait Lighting, да изберете подходяща сцена и сте готови. Обстановката около вас започва да прилича все повече на снимачна площадка. Новата процесорна разработка се отличава със своята значително по-висока производителност спрямо 4-ядрения си предшественик в лицето на A10. Точно в това се крие и основната причина, поради която не може да се възползвате от режим Portrait Lighting през вашия iPhone 7 Plus, макар и да разполага с двойна камера и вече да сте инсталирали последната версия на операционна система.

Повече за смартфона на Apple от най-висок клас може да разберете, след като посетите тази връзка, а за да разгледате всички останали видео реклами на страхотния Portrait Lighting режим на снимане, просто натиснете тук.

AirPods game w1 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.