imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Видео преглед на Apple Park от средата на юли


Традиционните видео разходки над Apple Park стават все по-дълги с всеки изминал месец и това е съвсем нормално. Все пак мащабният комплекс на компанията вече може да се похвали с почти завършен вид, а безпилотната машина на Matthew Roberts не може да направи просто една кратка обиколка над съоръженията. Проектът на Норман Фостър се отличава не само със своята изключителна архитектура, но и с един впечатляващ мащаб, а ние ще ви покажем както се случва на строителната площадка в средата на юли.

Припомняме ви, че през април Apple се захвана с преместването на своите служители в новата си централа. Процесът протича сравнително бавно, но все пак говорим за 12000 работни места, които от своя страна оказват изключително положително отражение върху цените на имотите в района на Купертино. От началото на строителството на Apple Park стойността на жилищните обекти се е покачила двойно, като тази тенденция ще се запази и през идните няколко години.

Видно от приложеното видео, мащабният проект на Apple преминава през своята последна фаза. Тежките строителни дейности и машини напуснаха рамките на обекта още преди няколко месеца, а оставащите довършителни работи се отнасят единствено до основната пръстеновидна сграда, Steve Jobs Theater и процеса по озеленяване на откритите площи между всички съоръжения. Значителна част от планираните 9000 дървесни представители от различни семейства вече е на своето място, но безпилотната машина на Matthew този път забеляза една не толкова очаквана промяна.

Началото на строителните дейности на Apple Park наложи премахването на Glendenning Barn от рамките на комплекса, но това не е толкова страшно. По всичко изглежда, че компанията отново е сглобила емблематичната плевня за Купертино и то в оригинален вариант, но с една малка разлика. Част от външната дървена облицовка е подменена с нова, а всеки посетител на града ще може да разгледа интересната забележителност по всяко време.

Повече за Apple Park може да разберете, като посетите следната връзка.

Източник: YouTube

iPhone 8 vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.