imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Apple Park през приложението Maps за iOS и macOS


По всичко изглежда, че изграждането на Apple Park вече преминава през един съвсем финален етап. Преместването на служителите в комплекса ще стартира след около месец и ще продължи до половин година, а ние бихме отправили поглед към мобилната и настолната версия на заложеното приложение Maps. Разработката вече разполага със сателитни снимки на съоръжението, но нека разберем малко повече за промяната.

Припомняме ви, че проектът на Норман Фостър вече може да се похвали с един доста напреднал процес на озеленяване, който ще продължи и през следващите месеци. Подземната паркинг зона също е почти напълно завършена, както и Steve Jobs Theater, който разполага със страхотен изглед към основната част на парка и ни напомня за създателя на Apple.

apple-park-maps1Последното безпилотно видео от дрона на Duncan Sinfield определено ще подкрепи горното твърдение. Вече всеки от вас може да хвърли един поглед над грандиозното съоръжение и след като премине през заложеното приложение Maps. Просто поставете маркер върху полето за търсете и напишете Apple Park. Остава само да изберете този резултат, който е позициониран в Купертино и сте готови.

apple-park-maps2Въпреки че, сателитните снимки не са актуални, любопитната промяна ще ви позволи да се запознаете с точното разпределение на сградите, както и да разберете малко повече за всяка една от тях. Основната сграда и част от прилежащите в комплекса разполагат с допълнително описание и снимки, които ще ви пренасочат към Wikipedia, а всеки потребител може да се впусне и в една вълнуваща 3D сателитна обиколка по съвсем стандартен начин.

steve-jobs-theatre-mapsПрипомняме ви, че Apple даде ход на мащабните строителни дейности през 2013 година, а озеленяването, слънчевите панели и просторните открити пространства са само част от природосъобразната концепция. Apple Park може да се похвали с изключително висока енергийна ефективност, а комплексът ще се захранва изцяло от възобновяеми източници.

Източник: 9to5mac

Christmas MBP article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.