imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Apple подбира талантливи участници за Planet of the Apps


Любопитното риалити TV шоу Planet of the Apps ще бъде излъчено през 2017-та година, като всички, изявили желание за участие, вече са изпратили своите заявления. Следващата и съвсем логична стъпка ще подбере най-свежите предложения, а компанията от Купертино ще се свърже с всеки късметлия, за да потвърди неговото участие.

Припомняме ви, че очакваната продукция е нещо повече от риалити шоу – всеки участник ще получи съдействие от световно признати специалисти в света на техниката, а достигналите до финалния кръг разработчици ще имат възможност за огромно финансиране – до 10 милиона долара. Разбира се, това финансиране може да бъде отказано, а всички права върху „приложението от бъдещето” да останат собственост на разработчика.

Може да разберете как ще протече любопитното шоу, като посетите следната връзка, а в днешната статия ще ви запознаем и с какво ще се сблъска всеки, преминал кастинга късметлия. Информацията е споделена от вече одобрен участник, който, разбира се, ще остане анонимен, а според него следват няколко основни и доста вълнуващи стъпки.

App-Store-About-800x369

Преди всичко, за участие в кастинга всеки разработчик трябваше да попълни стандартна онлайн заявка в официалната интернет страница на предаването, като към нея да приложи и едноминутна презентация на приложението. Повече за първия кръг от кастинга, който вече приключи, може да разберете, като натиснете тук.

Ето, че вече знаем какво трябва да направи и всеки одобрен разработчик, като на първо място ще бъде необходимо да обърне внимание отново на едноминутната видео презентация. Тя трябва да бъде разширена, като продължителността може да бъде по-кратка от пет минути и по-дълга от десет. Представянето трябва да покаже целта на приложението, колко време е необходимо за неговото разработване, финансови показатели и други любопитни подробности, които, разбира се, ще бъдат професионално обработени от екипа на предаването.

За предната стъпка всеки разработчик разполага със срок от две седмици, след което ще бъде необходимо да отправи поглед и към нормативната уредба. В рамките на едноседмичен срок ще трябва да се запознае добре с всички условия на предаването и да подпише необходим и задължителен за участието му в шоуто договор.

Разбира се, съществува вероятност, преминали кастинга разработчици, да отпаднат точно в предните две стъпки, за което за което всеки един участник е уведомен предварително, а снимките на любопитното предаване ще стартират съвсем скоро, като вероятно ще продължат до началото на 2017-та година.

Все още не знаем точната дата, на която ще може да се насладим на страхотната продукция, но по непотвърдена информация, вероятно това ще стане през пролетта на следващата година.

MBP vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.