imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Apple планира 16 или дори 18-мегапикселова камера


Качеството на двойната камера в последното поколение iPhone 7 Plus е повече от отлично, но iPhone 7 също може да заснеме по превъзходен начин желана от вас снимка или видео. Вградените камери и в двете разработки се отличават с 12-мегапикселови обективи, но явно през 2018 година нещата ще се променят значително или поне според последния доклад на DigiTimes.

Виртуалната медия застава зад твърдението, че новата фабрика на Largan Precision, разположена в Тайван е ангажирана от Apple за производството на над 600 милиона камери на месечна база. Вероятно модулите ще се характеризират с 16 или дори 18-мегапикселови обективи, докато процесът по производство ще стартира през октомври месец на тази година. Няма как да бъдем сигурни в точните характеристики на огромната поръчка, но едно е ясно. Въпросната камера няма да намери своето място в нито едно от поколенията iPhone, с които ще се запознаем след седмица, включително и в празничното предложение на Apple.

 

При положение, че се доверим на непотвърдената информация, вероятно висококачествените камери ще се появят в очакваните поколения iPhone и iPad през 2018 година, за които все още не знаем нищо. Припомняме ви, че настоящите iPhone 7, неговият вариант Plus и двата размера на iPad Pro се отличават с 12-мегапикселова основна камера и със 7-мегапикселова предна, но това е просто една разделителна способност, която така или иначе е прекалено голяма.

Който и да е телевизор или монитор с възможност за възпроизвеждане на 4K Ultra HD разполага с резолюция от 3840 на 2160 пиксела, която е достатъчна да визуализира в пълен размер заснето с 8.3-мегапикселова камера изображение или видео, а за да разберете повече за двойната камера, с която може да се похвали iPhone 7 Plus – посетете тази връзка.

Източник: MacRumors

Serdika Bday article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.