imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Apple разработва нови Bluetooth слушалки от висок клас


Броени часове преди да стартира дългоочакваното събитие See You on the 7th, достоверният анализатор Минг-Чи Куо от KGI представи поредното си любопитно предположение.

Вероятно вече знаете, че очакваното 7-мо поколение iPhone ще дебютира без наличен 3.5 мм аудио изход, като на негово място ще бъде разположен втори говорител, благодарение на който устройството ще разполага с възможност да възпроизвежда по-качествен стерео звук.

bragi-headphone

Следвайки точно тази хардуерна аудио промяна, доказалият се със своите точни прогнози анализатор загатва и за появата на безжични аудио слушалки, които ще се свързват с вашето устройство чрез вградения Bluetooth модул, като качеството на звука няма да отстъпва по никакъв начин на това, което предоставя жичната връзка.

Въпреки, че не разполагаме с потвърдена информация дали страхотните слушалки ще се появят в очакваното след броени часове 7-мо поколение или в това, което ще дебютира през 2017-та година, в днешния доклад на KGI срещаме твърдението, че те ще предложат един доста по-висок клас от произвежданите отново от Apple аудио слушалки Beats.

airpods-1008x672

Вероятно част от вас ще приемат по негативен начин промяната, като веднага ще направят асоциация с голямата консумация на енергия, която изисква стандартната Bluetooth връзка, която би превърнала подобна промяна в доста непрактичен вариант.

Разбира се, според настоящия доклад компанията от Купертино е съобразила подобен разход на енергия, като очакваните безжични слушалки ще предложат вграден Bluetooth чип, съдържащ собствено разработен стандарт за качествен пренос на аудио съдържание, който ще изразходва и значително по-малко енергия.

С настоящата промяна Apple ще позиционира добре познатите качествени Beats слушалки в среден пазарен клас, а очакваните висококачествени и с ниска консумация на енергия аудио слушалки ще заемат полагащата им се топ позиция.

Както може да си припомните, като посетите следната връзка, очакваното 7-мо поколение iPhone ще дебютира след броени часове, а за 10-тата актуализация, с която ще ни запознае устройството, може да се припомните, като натиснете тук.

Ние, разбира се, ще проследим събитието заедно с вас. Можете да видите с картина всичко, което се случва в Bill Graham Civic Auditorium, от линка на официалния сайт на Apple (http://www.apple.com/apple-events/september-2016/). Линкът ще стане активен около 20:00 часа българско време, а в imagazin.bg ще ви запознаем с най-интересните събития от вечерта, още докато се случват.

Източник: 9to5mac

iPhone 8 prom article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.