imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Apple представи изцяло нов 10.5 инчов iPad Air и iPad mini 5


След като в края на миналата година се запознахме с изцяло новото iPad Pro поколение с разпънат екран във всеки край и TrueDepth камера, идва ред да насочим поглед и към още няколко разработки от категорията. Само преди броени часове, в официалната интернет страница на Apple се появиха два изцяло нови таблета – 7.9 инчов iPad mini и 10.5 инчов вариант на iPad Air.

Макар и новите предложения да не разполагат със система за лицево разпознаване и екран, който е разпънат във всеки край, техните характеристики опрделено не са за подминаване, но нека да започнем с изцяло новото 7.9 инчово пето iPad mini поколение. За разлика от своя предшественик, устройството може да се похвали с доста мощен процесорен чип. В компактния корпус ще откриете високата производителност на A12 Bionic, 8 мегапикселова основна и 7 мегапикселова предна камера. Новият iPad mini ще има варианти с 64 GB и 256 GB памет, а на разположение ще имаме три цвята – сребърен, астро сив и златен. Екранът може да се похвали с актуланата True Tone Retina технология, но това не е всичко. iPad mini 5 поддържа Apple Pencil първо поколение.

Нека направим един кратък преглед и на изцяло новото iPad Air поколение. Реално погледнато, разликите с компактното предложение не са кой знае колко големи. Отново True Tone Retina дисплей, поддръжка на Apple Pencil първо поколение, мощен A12 Bionic процесорен чип и вградена памет от 64 и 256 GB, но както се досещате има и една основна разлика. Екранът на разработката може да се похвали с доста по-големите 10.5 инча.

Разцветките на корпуса отново са сребърен, астро сив и златен. Мощното iPad Air поколение има вграден Smart конектор, което означава само едно. Заедно с него дебютира и калъф с вградена клавиатура.

Следете фейсбук страницата на iStyle България и imagazin.bg, за да сте сред първите, които ще разберат кога ще пристигнат новите таблети на Apple у нас и какви ще бъдат техните цени.

Източник: Apple

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.