imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Apple представи обновен интернет вариант на iTunes


За да свалите приложение или игра на вашето iOS устройство, трябва да потърсите заглавието в мобилната версия на App Store. Достатъчно е само да отворите магазина за приложения и сте готови, но не трябва да забравяме, че може да стигнете до желана разработка и през интернет версията на iTunes, която вече може да се похвали с изцяло нов дизайн и разпределение на елементите.

Ако искате да разгледате качените приложения и игри в рамките на интернет версията на iTunes, това няма да стане. Разработката не предвижда вариант за търсене, но пък ако напишете, примерно в Google името на предложението и App Store, един от първите резултати ще ви насочи към платформата на Apple. В горния край на екрана ще се сблъскате с известие, което показва за коя операционна система е предназначено приложението, а при положение, че провеждате търсенето през съвместима такава, пред вас ще се визуализира и бутон, който ще ви изпрати към съответната мобилна или настолна версия на App Store.

Разпределението на елементите и дизайнът на обновения уеб вариант на iTunes напомнят значително на мобилната версия на App Store. Приложеното съдържание също не се различава по никакъв начин. Всеки потребител може да разгледа свързаните снимки, видеа, ако има такива и описание на съответната разработка, докато в долната част на екрана ще откриете потребителски мнения, отзиви и подробна информация за съответната игра или приложение.

Припомняме ви, че с появата на iTunes версия 12.7, мобилният App Store изчезна от рамките на настолното приложение, което не е чак такъв проблем. Всеки потребител може да стигне до търсените от него приложения или игри през своя iPhone или iPad по изключително лесен начин, а при положение, че искате да споделите някоя разработка за iOS, която сте открили в уеб версията на iTunes с вашетo мобилно устройство, просто копирайте връзката и я изпратете до него по стандартен начин. Тя ще ви пренасочи автоматично към съответното приложение в App Store.

Източник: MacRumors

iPhone Xs вноски article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.