imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Apple представи прогнозираните AirPods 2 слушалки


Ако все още не сте разбрали, през последните няколко дни съвсем неочаквано се запознахме с няколко нови Apple разработки. До 10.5 инчовия iPad Air се подреждат петото iPad mini поколение и актуализираните 21.5 и 27 инчови варианти на iMac, но явно компанията не е приключила с приятните изненади. Само преди броени часове се появи и прогнозираното второ поколение безжични AirPods слушалки на технологичния гигант, а ние ще ви покажем с какви промени се отличава разработка.

Макар външния вид на второто поколение да е почти идентичен с този на първото, то функционира с изцяло новия H1 чип, който води до доста промени, като по-висока стабилност на работа, до два пъти по-бързо изграждане на връзка с устройство, до 1.5 пъти по-бързо осъществяване на телефонно обаждане, 50% повече време за разговор с едно зареждане и не само. Благодарение на промяната, всеки потребител ще може да се наслади на по-качествен звук, както и да активира интелигентния асистент чрез стандартната гласова команда Hey Siri, вместо с актуалното двойно докосване върху една от слушалките, но нека разгледаме и следващата атрактивна промяна:

БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ НА КУТИЯТА

Просто трябва да поставите зарядната кутия на слушалките върху сертифицирана Qi поставка и тя ще премине в режим на зареждане по автоматичен начин, но нека видим и с какви характеристики се отличава тя. При положение, че кутията е заредена на 100%, тя може да зареди напълно почти 5 пъти вашите слушалки, които от своя страна биха могли да стигнат до 5 часа възпроизвеждане на звук и до 3 часа в режим на телефонен разговор с едно зареждане, но има и още нещо. Само за 15 минути в режим на зареждане, вашите слушалки могат да ви предоставят възможност да им се насладите в рамките на до 3 часа в режим на слушане на музика и до 2 часа в режим на разговор.

Зарядната кутия от второто поколение ще може да се използва със слушалките от първото, а също ще се продава самостоятелно. Няма да пропуснем да ви информираме, когато новите AirPods 2 пристигнат в магазините на iStyle България и нямаме търпение да дочакаме до утре, когато ще разберем дали Apple ще ни изненада за четвърти пореден ден с някой нов продукт, вероятно с прогнозираната AirPower зарядна поставка.

Източник: Apple

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.