imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Apple пусна поредната бета версия на macOS Sierra


Съвсем традиционно, точно седмица след като компанията от Купертино пусна шестата бета версия на очакваната компютърна операционна система macOS Sierra, преди броени часове станахме свидетели и на поредната, седма бета, която е предназначена както за разработчици, така и за публично тестване.

Всеки разработчик или потребител, който иска да се запознае с любопитните промени, които разкрива 7-мата бета версия, може да го направи по стандартен начин, като отвори своето App Store приложение и актуализира версията на операционната система.

Хубаво е да знаете, че подобна актуализация на macOS Sierra може да бъде извършена единствено при условие, че вече сте инсталирали първата бета версия, по начин, който може да си припомните, като посетите следната връзка.

Страхотните видео кадри в горната част на статията ще ви припомнят една от най-големите новости в операционната система, която определено е наличието на компютърна версия на интелигентния асистент Siri, който добре познаваме от мобилната операционна система iOS.

Настоящата бета версия ще ви запознае с наличието на удобната функция Auto Unlock, благодарение на която разполагате с възможност да отключите вашето macOS устройство чрез асоцииран към него Apple Watch, както и с друга удобна новост Universal Clipboard, благодарение на която имате възможност по един много бърз и лесен начин да копирате текст от едно Apple устройство, а след това да го поставите в друго.

Добре познатата услуга iCloud също претърпя промяна, като нейната интеграция е още по-сериозна, благодарение на което вече може да достъпите до съхраненото от вас съдържание през всяко едно, асоциирано към вашия Apple ID акаунт, устройство.

Поредното приложение, което може да се похвали с наличието на нови функции, е добре познатото Photos, което, освен усъвършенстваните функции за разпознаване на лица и обекти, вече разполага и с възможност да създава интересни албуми, на база комбинация между присъстващи личности, посетени дестинации и други характеристики, които са обобщени като Memories.

Официалната версия на страхотната операционна система ще дебютира тази есен, а всички останали любопитни промени може да си припомните, като посетите следната връзка.

Източник: macrumors

iPaD June article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.