Shot-on-iPhone-anyak-napja-cover

Apple отбелязва Деня на майката с нова реклама

#Новини
2016. 05. 03.

В новото рекламно видео на Apple, имате възможност да видите няколко кадри и снимки, които отразяват “Деня на майката”, който в България се чества на 8-ми март, паралелно с “Международния ден на жената”.

Рекламните кадри бяха пуснати преди два дни в официалния YouTube канал на производителя. Продължителността на новото видео е не повече от 30 секунди, подобно на предните две реклами на Apple, които имаха за цел да ни запознаят с лесното и професионално 4K видео заснемане и страхотната функцията Touch ID.

Под заглавието “Деня на майката”, новата реклама съдържа подбрани изображения и видео клипове, които ни показват трогателни сцени между деца и техните майки. Въпреки, че моментите, които може да видите не са хронологично подредени, те обхващат различни етапи, които водят своето начало с раждането, преминават през отглеждането, а накрая ни показват и обичта между вече порасналите деца и техните майки.

Новата реклама става още по-въздействаща, когато разберем, че всяка една снимка или видео клип е абсолютно реално събитие, а в долната част на екрана ще видите автора на сцената. Кампанията се обединява под слогана: “ Честване на майчинството през призмата на потребителите на iPhone от целия свят”.

Трогателната реклама е поредното видео, което е лишено от известни личности, а фокуса е изместен върху снимките и видео кадрите, заснети с iPhone. Напомняме ви, че съвсем скоро, Apple публикува и друга кратка реклама, която имаше за цел да отрази деня на Земята, като акцентираше върху “екологичното” изпращане на съобщения през iMessage.

Кампанията “Shot on iPhone” на Apple провокира голям интерес, като дори спечели една от най-престижните награди на фестивала Cannes Grand Prix. Тук и тук можете да си припомните  някои интересни снимки и проекти, направени с iPhone. Ако пък искате да се запознаете с най-добрите iPhone снимки за 2015 г., натиснете тук.

Източник: 9to5mac

Добави коментар