imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Apple ще представи (PRODUCT) RED вариант на iPhone 8 и 8 Plus


По време на Let’s Take a Field Trip така и не се запознахме с кой знае колко хардуерни разработки на Apple, дори напротив. Компанията представи единствено своето шесто поколение iPad, докато от софтуерна страна нещата са различни. Заедно с четвъртата актуализация на iOS 11 ще се появят и иновативните Classroom и Schoolwork приложения, но нека да се върнем няколко седмици назад. Един от прогнозираните продукти, който така и не се появи беше червеното издание на iPhone 8 и 8 Plus, което не трябва да ни притеснява. Вероятно разработката ще дебютира след броени часове.

Трябва да знаете, че преди около седмица първите бройки от най-новия таблет на Apple пристигнаха и у нас. Може да закупите своето шесто поколение iPad както онлайн от тук, така и в нашите магазини. Цените започват от 725 лв с ДДС за Wi-Fi модела с 32 GB памет. Можете да избирате между сребърен, астро-сив и златен цвят. Различните варианти са с капацитет от 32 GB и 128 GB (Wi Fi и Wi Fi + Cellular), но нека разгледаме и интересната прогноза за появата на така нареченото (PRODUCT) RED издание на iPhone 8 и 8 Plus.

Зад последния доклад на Mark Gurman от Bloomberg вече застава и Virgin Mobile. Според мобилния оператор към днешна дата устройството не само е произведено, но и е стигнало до техните магазини. Просто трябва да бъде въведено в складовите системи, което означава само едно. Вероятно (PRODUCT) RED изданието на iPhone 8 и 8 Plus ще дебютира след броени часове или в рамките на тази седмица, но има и една малка особеност. Съществува вероятност това да се случи първо в рамките на САЩ.

От гледна точна на технически характеристики и дизайн, новият смартфон няма да се различава по никакъв начин от наличните в момента варианти на iPhone 8 и 8 Plus. Единственото, което се променя е цветът. Apple произвежда устройства в специалното си PRODUCT (RED) изпълнение от доста време, като част от приходите от продажбата им отиват за благотворителната фондация на Боно. Първото RED устройство беше червен iPod, представен още по времето, когато Стив Джобс беше начело на компанията. Дори и след неговата смърт, сътрудничеството на Apple с фондацията на Боно продължава, като обединяващата кауза е борбата срещу СПИН.

Източник: MacRumors

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.