imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Apple сподели три нови рекламни видеа на iPhone X


Възможностите на десетото поколение iPhone в комбинация с iOS 11 определено биха могли да впечатлят всеки потребител, но не трябва да забравяме, че в основната на всичко стои не само разпънатият OLED екран, но и новата TrueDepth предна камера. Чрез нея устройството може да разпознае своя потребител по съвсем бърз и точен начин, а вие разполагате с възможност да модифицирате желана снимка в реално време, още преди да бъде направена, за което свидетелстват и поредните реклами на смартфона на Apple от най-висок клас.

Точно две седмици след появата на предната компилация от кратки рекламни видеа, идва време да се запознаем и с новата такава. Преди броени часове, компанията качи в своята официална YouTube станица точно три предложения, като реално погледнато само две от тях са нови.

За да отключите вашия нов iPhone X, не е достатъчно просто устройството да разпознае вашето лице. Ще се наложи да погледнете към неговия екран, за да потвърдите желанието си и сте готови. Вграденият проектор ще обгради лицето ви с 30 хиляди невидими точки, инфрачервената камера ще вземе този модел, мощният A11 Bionic процесор ще го сравни с вече запазен такъв в системата и при съвпадение ще получите достъп до съдържанието на устройството, но най-важното нещо се крие в това, че всички става мигновено.

Ако вече сте разгледали предната компилация от рекламни видеа, то второто предложение няма да ви бъде чуждо. В рамките на кратката си продължителност от четвърт минута, краткото видео ще ви запознае с поредната интересна възможност на Face ID. Системата следи всяка промяна в лицето ви, като примерно появата на брада, записва измененията във вашия профил, а вие може да бъдете сигурни, че благодарение на тази функция всеки път, когато погледнете iPhone X той ще ви разпознае без никакъв проблем.

Чрез последното рекламно видео от поредицата, Apple отново поставя силен акцент върху страхотния Portrait Lighting режим. Единственото нещо, което трябва да направите, за да модифицирате някоя снимка в реално време е да отворите заложеното приложение Camera, след това да преминете към новата възможност, да изберете някоя от наличните сцени и сте готови. Направете снимката по стандартен начин, но не трябва да забравяте, че този режим е наличен единствено при иновативното десето поколение и iPhone 8 Plus.

Източник: YouTube

iCare article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.