imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Проект за съоръжение на Apple, но този път в Индонезия


Вероятно вече знаете, че строителната площадка на Apple Campus 2 съвсем скоро ще придобие един изцяло завършен вид. Основната научноизследователска и развойна дейност на компанията ще бъде позиционирана именно в Купертино, но по всичко изглежда, че Apple продължава да следва своята амбиция, за което свидетелства един любопитен проект, но този път в Индонезия.

Само в рамките на настоящата година, станахме свидетели на изграждането на множество научноизследователски центрове. Тяхната основна цел е да предостави възможност на всеки научен сътрудник, работещ за компанията, да изпълнява дейността си, без да променя своето местожителство. Подобни съоръжения бихме могли да открием, както на територията на Великобритания, Франция и Италия, така и в Индия, Китай, а съвсем скоро и в Джакарта, Индонезия.

Любопитната информация е потвърдена съвсем официално от индонезийското правителство, което свидетелства, че подготовката на проекта за новото съоръжение е почти финализирана. Въпреки, че точното му местоположение все още не публикувано, това ще се случи в рамките на месец. Началото на идната година ще стартира и процес за подбиране на персонал, а се очаква съвсем скоро да разберем и малко повече за стойността на инвестицията.

Джакарта, Индонезия
Джакарта, Индонезия

Припомняме ви, че Индонезия е четвъртата по население страна в света след Китай, Индия и САЩ, с общо население от над 260 милиона души. Един подобен проект, не само ще привлече значителна част от местните талантливи кадри, но и със сигурност ще окаже благоприятно отражение върху налагането и търсенето на бранда.

Повече за проекта в Индия, който все още е в процес на изграждане, може да разберете, като посетите следната връзка, а за съоръжението в Китай, след като натиснете тук.

Източник: 9to5mac

iPhone X vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.