imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Очаквайте изцяло новото Apple Support приложение за iOS


Любопитната разработка на компанията от Купертино привлича значително внимание към себе си и то абсолютно обосновано. Съвсем скоро ще разполагате с удобната възможност да получите необходим технически съвет и какви стъпки трябва да предприемете при възникнал проблем с вашето устройство.

Страхотното приложение вече е достъпно за всички потребители на територията на Холандия, които, разбира се, могат да го инсталират по стандартен начин. Просто трябва да достъпят до мобилната версия на App Store и да свалят приложението, което до известна степен предлага услуга, препокриваща се с добре познатия раздел Support в официалната интернет страница на Apple.

Apple-Support-app-iPhone-screenshot-001

Голяма част от app-овете, които разработва компанията от Купертино, могат да се похвалят със значителен набор от възможности, като изцяло новото Apple Suport приложение също не остава на заден план. Веднага щом отворите любопитната разработка, вие ще се запознаете със списък на всичките устройства, които притежавате. За да продължите, просто трябва да изберете устройството, което ви създава проблем, а след това да преминете към следващата стъпка.

Точно тук ще се запознаете и с друга възможност, която може да ви предложи приложението. Разполагате с удобството да насрочите дата за сервизиране на вашето устройство, да прегледате статуса на всеки продукт, който вече сте изпратили в официалния сервиз, както и да получите информация за всички приключили ремонтни дейности, свързани с вашите устройства.

applesupportapp

Към любопитните новости, разбира се, не бихме пропуснали да обърнем внимание и на възможността за чат разговор с Apple сътрудник, който ще може да ви отговори на всеки един въпрос, свързан с вашето устройство. Традиционните ръководства, които може да откриете и в раздел Support на интернет страницата на Apple, за по-голямо удобство са пренесени и в новото приложение, което със сигурност би спестило голяма част от вашето време при възникнал проблем.

Въпреки, че от Apple все още не са обявили официалните дати, на които приложението ще стане достъпно и за различни от Холандия държави, вероятно разпространяването няма да отнеме много време, а ние няма да пропуснем да ви информираме, когато удобната новост пристигне и при нас.

Източник: 9to5mac

iPhone 8 prom article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.