imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Apple TV се рекламира с участието на баскетболната легенда Коби Брайънт


Преди по-малко от денонощие се появи нова реклама на Apple TV четвърто поколение. Тя е подобна на тази от предния месец, в която участваше Алисън Бри, но с “малкото изключение”, че в днешната реклама ще имате удоволствието да видите баскетболната звезда на Лейкърс, Коби Брайънт и актьора Майкъл Б. Джордан, които контролират Apple TV с гласови команди, отправени към Siri.

Рекламата се казва “Father Time” и цели да ви запознае със страхотните възможностите, с които разполага Siri дистанционното на Apple TV. В забавното видео, физическото дистанционно се използва единствено за повикване на Siri, който е в състояние да изпълни всяка ваша команда. Имате възможност да отправите команда за отваряне на приложение, търсене на съдържание, или просто да превъртите запис, за което е необходимо единствено да кажете час и минута, в които искате да отидете.

Вижте пълното видео тук:

Както виждате на видеото, Siri превръща Apple TV в едно огромно удоволствие, в което търсенето и навигирането стават изключително бързо и удобно. Тази реклама не е първата, в която Apple използват баскетболна знаменитост, която да промотира продуктите на компанията. Преди няколко месеца звездата на Голдън Стейт Уориърс Стеф Къри взе участие в реклама на iPhone 6s.

Устройството излезе на пазара миналата година, а рекламата завършва с надпис “Бъдещето на телевизията”, разположен върху цветни вертикални ленти, което е емблематично за цялата кампания. Този кадър е разположен и на билбордовете, които рекламират Apple TV четвърто поколение в големите градове, като Лос Анджелис, Ню Йорк, Сан Франциско и Холивуд.

Някои от предишните реклами на Apple TV можете да видите тук и тук, а тук можете да си припомните ревюто на устройството, което направихме. С новия рекламен клип, от Apple отново няблягат на своята теза, че бъдещето на телевизията принадлежи на приложенията. Дали това наистина ще бъде така, предстои да разберем.

Източник: 9to5mac

MBP new article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.