imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Изцяло обновеното приложение Apple TV Remote вече в App Store


Само преди месец и половина ви запознахме с очакваното приложение, което ще превърне вашето iOS устройство в дистанционно управление за Apple TV, за което може да си припомните, като натиснете тук.

Плановете за удобното и функционално приложение бяха представени на Световната конференция на разработчиците WWDC 2016, а днес официалната версия на така нареченото Apple TV Remote приложение вече е достъпна за сваляне по един съвсем традиционен начин, през App Store.

Дистанционното приложение, което стана достъпно още през средата на юни месец за всички Apple ID акаунти със статус на разработчик, е в състояние да управлява 4-то поколение Apple TV, както и някои от неговите предшественици.

Припомняме ви, че страхотното приложение се свързва с вашето Apple TV устройство по един традиционен начин, благодарение на  Bluetooth технология. Изгледът на началната страница изключително много се доближава до този на стандартното, физическо Siri дистанционно, разполага с различни вариант за въвеждане на информация, както и, разбира се, разширени функции.

Както разкриват демонстрационните видео кадри, по време на възпроизвеждане на аудио или видео съдържание, вашето приложение визуализира удобен Now Playing панел, който е в състояние да ви предложи един бърз и удобен вариант за контролиране на възпроизвеждането, както плей, пауза и превъртане, така и преминаване от един файл или съдържание към друг.

Удобният контролен панел разполага, разбира се, и с два отделно обособени бутона, които ви позволяват по един бърз начин да достъпите до основното меню, както и да активирате Siri, като отправите гласова команда по стандартен начин, през микрофона на вашето iOS устройство.

Въвеждането на текст, включително акаунти и пароли за достъп, в сравнение с физическото Siri дистанционно, става изключително по-лесно и бързо през вашето Apple TV Remote приложение. Вече просто трябва да изберете желаното за въвеждане на текст поле и вашата стандартна iOS клавиатура ще се появи на екрана.

Страхотното приложение може да бъде инсталирано на всяко iOS устройство, което разполага с версия на мобилната операционна система 9.3.2 или по-нова, както и да се свърже с 2-ро, 3-то и 4-то поколение Apple TV при положение, че устройството разполага с операционна система tvOS версия, не по-стара от 9.2.2.

Приложението Apple TV Remote може да бъде свалено и инсталирано по един стандартен начин, като достъпите до App Store през вашето iOS устройство или като използвате следната връзка.

Източник: macrumors

MBP vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.