imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Apple уведомява спечелилите стипендии за WWDC 2016


Вероятно вече сте прочели предната ни статия, която отразява подробностите, свързани с организираната от Apple Световна конференция на разработчиците – WWDC 2016. Както винаги до сега, компанията от Купертино предоставя 350 стипендии за свързаните с нея организации и за първа година 125 допълнителни стипендии, предназначени за разработчици с финансови ограничения.

Според спечелили стипендии разработчици и macrumors разбираме, че печелившите вече са избрани и компанията започва постепенно да уведомява всеки късметлия за предстоящото през юни месец събитие.

wwdcscholarshipwinning

Победителите в конкурса ще получат безплатен билет за Световната конференция на разработчиците, както и имат възможност за допълнително финансиране, което да покрие необходимите пътни разходи. До конкурса бяха допуснати единствено участници над 13-годишна възраст, работещи почасово или на пълен работен ден, студенти или членове на свързани с компанията от Купертино организации. Всеки отговарящ на тези условия разработчик представи към своята кандидатура и разработено от него креативно приложение, предназначено за Apple устройства.

Припомняме ви, че WWDC 2016 ще се проведе между 13 и 17 юни в конгресен център Москон Уест, Сан Франциско, Калифорния, а на нея ще бъдат представени новите версии на iOS, tvOS, watchOS и OS X, която вероятно ще бъде преименувана на macOS. За тази новина отделихме цяла статия, която може да видите, като натиснете, тук.

Screen Shot 2016-05-10 at 9.25.23

След обявяването на новите версии, разработчиците и спечелилите стипендии ще имат възможност да се срещнат с над 1500 инженери на Apple, както и да присъстват на повече от 100 технически сесии и практически демонстрации. Разбира се, компанията от Купертино се е погрижила и за всеки от нас, който не е успял да се сдобие с билет, като ще излъчи на живо всички сесии от конференцията, които ще обхващат широка гама теми и устройства.

Източник: macrumors

iPaD June article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.