imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Apple вероятно ще проведе WWDC 2019 в началото на юни


Някъде по това време, но около две години по-рано вече знаехме за датите, между които ще се проведе организираната от Apple Световната конференция на разработчиците, но явно подобно на 2018-та и този път историята няма да се повтори. Все още компанията не е споделила кога ще даде ход на WWDC 2019, което не ни спира по никакъв начин да разгледаме последната прогноза на MacRumors.

Според медията, тази година технологичното мероприятие ще стартира на 3 юни и ще продължи точно пет дни или до седмото число от месеца, докато мястото отново ще бъде McEnery Convention Center в Сан Хосе, но не трябва да се доверяваме изцяло на тази информация. Все пак Apple Park вече може да се похвали с изцяло завършен вид, което ни навежда само на една мисъл. WWDC 2019 може да се проведе в рамките на новата централа на компанията.

Проучването на MacRumors разкрива част от събитията в McEnery Convention Center в рамките на юни месец, като между 10 и 13 ще се проведе O’Reilly Velocity Conference, а между 25 и 27 ще се запознаем със Sensors Expo & Conference, докато между 3 и 7 все още не е обявено никакво събитие, но има и още нещо. Явно този път MacRumors са се постарали доста, като са стигнали и до вече запазената дата от 6-ти юни за традиционното Team San Jose 2019 WWDC събитие на Apple, а това означава само едно. Не трябва да забравяме, че през 2018-та Team San Jose 2018 WWDC се проведе на 7 юни или точно един ден преди да стартира Световната конференция на разработчиците.

По време на WWDC 2019 ще се запознаем с първите тестови варианти на очакваните нови операционни системи на компанията, като iOS 13, macOS 10.15, както и с тези на tvOS и watchOS. Официалното откриване на мероприятието през последните няколко години се отличава и с представянето на други софтуерни и хардуерни разработки, като появата на iCloud през 2011-та, първия MacBook Pro с Retina екран през 2012-та и обновеното iPad Pro поколение през 2017-та година.

Организираното от Apple технологично мероприятие ще събере около 5 000 разработчици и 1000 инженери на едно място, билетите за присъствие вероятно ще струват около 1599 долара, точно както и предните няколко години, а ние няма да пропуснем да ви запознаем с точната дата, на която ще стартира WWDC 2018, когато разполагаме с потвърдена от Apple информация.

Източник: MacRumors

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.