Дебют за Apple Watch в още три държави

#Новини
2015. 09. 20.

Още три държави ще се присъединят към страните, в които Apple Watch е наличен. От 25 септември, смарт часовникът ще бъде пуснат на масовия пазар в Ирландия, Австрия и Дания.

38-милиметровият спортен модел ще се движи от 399 евро в Австрия, докато 42-милиметровият вариант е с обявена цена от 449 евро. Ирландските Apple Watch артикули ще са малко по-скъпи, с 429 евро за по-малкия вариант и 479 евро за любителите на по-мащабните Apple джаджи. Датските цени се доближават до ирландските, с 38-милиметров модел, движещ се за около 415 евро.

25 септември ще маркира и дебюта на Apple Watch в търговските обекти на щатските мобилни оператори T-Mobile и Sprint. Вчера Apple Watch бе пуснат в обращение и в Белгия. Белгийските фенове на Apple могат да се гордеят и с възхитителния редизайн на Apple Store в Брюксел.

Технологичната компания предприема поетапни ходове на пускане на смарт часовника на локалните масови пазари по света. След старта си през април месец тази година, Apple Watch постепенно става достъпен за все повече и повече фенове на смарт часовниците.

Въпреки че от Apple не са изкарали официални статистики за продажбите на джаджата, от компанията уточниха, че Apple Watch се е представил по-добре от първите iPad и iPhone.

Източник: AppleInsider

Добави коментар