imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Дебют за Apple Watch в още три държави


Още три държави ще се присъединят към страните, в които Apple Watch е наличен. От 25 септември, смарт часовникът ще бъде пуснат на масовия пазар в Ирландия, Австрия и Дания.

38-милиметровият спортен модел ще се движи от 399 евро в Австрия, докато 42-милиметровият вариант е с обявена цена от 449 евро. Ирландските Apple Watch артикули ще са малко по-скъпи, с 429 евро за по-малкия вариант и 479 евро за любителите на по-мащабните Apple джаджи. Датските цени се доближават до ирландските, с 38-милиметров модел, движещ се за около 415 евро.

25 септември ще маркира и дебюта на Apple Watch в търговските обекти на щатските мобилни оператори T-Mobile и Sprint. Вчера Apple Watch бе пуснат в обращение и в Белгия. Белгийските фенове на Apple могат да се гордеят и с възхитителния редизайн на Apple Store в Брюксел.

Технологичната компания предприема поетапни ходове на пускане на смарт часовника на локалните масови пазари по света. След старта си през април месец тази година, Apple Watch постепенно става достъпен за все повече и повече фенове на смарт часовниците.

Въпреки че от Apple не са изкарали официални статистики за продажбите на джаджата, от компанията уточниха, че Apple Watch се е представил по-добре от първите iPad и iPhone.

Източник: AppleInsider

iPad 6 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.