imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Apple Watch – на цени от 349 до над 10000 долара


Apple обявиха в понеделник, че Apple Watch излиза на пазара в 9 страни на 24 април, като от 10 април ще се приемат предварително поръчки. Първите страни, в които новото устройство ще може да се купи, са САЩ, Австралия, Канада, Китай, Франция, Германия, Хонг Конг, Япония и Обединеното Кралство. Предварителните поръчки ще могат да се правят онлайн, в магазините на Apple и в избрани търговски вериги в Китай и Япония.

Apple Watch слага начало на нов начин, по който ние се отнасяме към технологиите и ние мислим, че нашите клиенти ще са възхитени от него. Нямаме търпение хората да започнат да носят Apple Watch, за да имат лесен достъп до важна информация, да комуникират със света и да подобряват живота си, опознавайки дневните си активности по-добре от всякога.

– заяви Тим Кук, CEO на Apple.

Apple Watch Sport ще струва 349 долара за 38 милиметровия модел и 399 долара за 42 милиметровия. Цената на Apple Watch от неръждаема стомана ще започва от 549 до 1099 долара, в зависимост от избраната каишка, а цената на лимитирания часовник Apple Watch Edition от 18 каратово злато ще започва от 10000 и може да достигне до 17000 долара. Клиентите ще могат да си договорят час за тестване на устройството в магазините на Apple, в Galeries Lafayette в Париж, Isetan в Токио или Selfridges в Лондон след 10 Април.Unknown-7

Apple Watch Sport ще струва 349 долара за 38 милиметровия модел и 399 долара за 42 милиметровия. Цената на Apple Watch от неръждаема стомана ще започва от 549 до 1099 долара, в зависимост от избраната каишка, а цената на лимитирания часовник Apple Watch Edition от 18 каратово злато ще започва от 10000 и може да достигне до 17000 долара. Клиентите ще могат да си договорят час за тестване на устройството в магазините на Apple, в Galeries Lafayette в Париж, Isetan в Токио или Selfridges в Лондон след 10 Април.

 

iPhone Xs вноски article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.