imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Още няколко предложения за Apple Watch 2


Преди по-малко от месец, заедно с iPhone 7 дебютира и страхотното устройство Apple Watch 2, а след като ви запознахме с видео рекламата, която презентира част от дизайнерските каишки на Hermès, днес идва ред и на още една серия висококачествени каишки, представени от Belkin.

Вероятно вече знаете, че Belkin е добре позиционирана компания в света на мобилните аксесоари, която определено може да се похвали с високото качество на своите продукти. Разбира се, компанията не е пропуснала и разработването на свежи аксесоари за второто поколение Apple Watch, които днес може да срещнем под формата на висококачествени каишки, както от естествена кожа, така и от изкуствен материал.

Screen Shot 2016-09-28 at 2.00.57 PM

Преди броени часове, Belkin представи своята нова серия каишки за Apple Watch, като 12 модела от изкуствен материал, стил NATO, се пускат в продажба още от днес, а вероятно съвсем скоро ще се предлагат и любопитните варианти от естествена кожа.

Моделите се предлагат в няколко цвята като черен, антрацит, наситено червен и жълт, а от всеки един модел размерите са със съвсем традиционна ширина от 38 и 42 мм. Вече може да отправим поглед и към страхотните дизайнерските каишки на Hermès, които бяха представени в официално видео, най-вероятно разработено от Apple, за което може да си припомните, като посетите следната връзка.

apple-watch-hermes-800x290

Съвсем спокойно бихме отбелязали, че промяната, с която се характеризира Apple Watch 2, е наличието на по-мощен процесорен чип и собствен блутут модул, който определено му дава възможност да изпълнява огромна част от функциите си абсолютно самостоятелно.

Със страхотното второ поколение Apple Watch, което дебютира с изключително нестандартен корпус изработен от керамика, може да се запознаете, като посетите следната връзка, а за операционната система watchOS 3, която представлява нераздeлна част от него, като натиснете тук.

Източник: 9to5mac

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.