apple-watch-2-nike-plus-cover-imagazin-bg

Apple Watch 2 и очакваната спортна Nike+ серия

#Новини
2016. 10. 15.

Преди броени часове компанията от Купертино съвсем неусетно обнови официалната Apple Watch 2 секция в своя интернет сайт, където вече може да се запознаем и с очакваната след две седмици спортна серия “Apple Watch Nike+”.

Припомняме ви, че преди половин месец беше представена традиционната Hermes серия на Apple Watch 2, която може да се похвали с изключително елегантни каишки, изработени от висококачествен кожен материал, за които може да разберете повече, като натиснете тук.

Screen Shot 2016-10-15 at 12.26.27 PM

Новата спортна серия е разработена в партньорство с Nike, като изключително удобните за носене каишки разполагат с четири разцветки и два стандартни размера – 38 и 42 мм. Всеки един от новите варианти може да се похвали с доста лека и пластична алуминиева основа, която, разбира се, е скрита в едро перфорирано, дишащо гумирано покритие.

Screen Shot 2016-10-15 at 12.26.17 PM

Любопитната серия Apple Watch Nike+ има за цел да повиши спортните амбиции на своите потребители, като промените в специалното издание не се разпростират единствено до обновената спортна каишка. Умното устройство може да ви предложи нов дизайн на циферблата, както и специално разработено за целта от Nike приложение, наречено Nike+.

Apple Watch 2 може да се похвали с вграден GPS модул, който определено позволява на устройството да изпълнява огромна част от функциите си абсолютно самостоятелно, а заедно с тази страхотна промяна, не може да не споменем и новата операционната система watchOS 3.

Повече за Apple Watch 2 може да разберете, като посетите следната връзка, а за третата актуализация на watchOS, която ще повиши значително производителността, като натиснете тук.

Добави коментар