imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Apple Watch 2 и очакваната спортна Nike+ серия


Преди броени часове компанията от Купертино съвсем неусетно обнови официалната Apple Watch 2 секция в своя интернет сайт, където вече може да се запознаем и с очакваната след две седмици спортна серия “Apple Watch Nike+”.

Припомняме ви, че преди половин месец беше представена традиционната Hermes серия на Apple Watch 2, която може да се похвали с изключително елегантни каишки, изработени от висококачествен кожен материал, за които може да разберете повече, като натиснете тук.

Screen Shot 2016-10-15 at 12.26.27 PM

Новата спортна серия е разработена в партньорство с Nike, като изключително удобните за носене каишки разполагат с четири разцветки и два стандартни размера – 38 и 42 мм. Всеки един от новите варианти може да се похвали с доста лека и пластична алуминиева основа, която, разбира се, е скрита в едро перфорирано, дишащо гумирано покритие.

Screen Shot 2016-10-15 at 12.26.17 PM

Любопитната серия Apple Watch Nike+ има за цел да повиши спортните амбиции на своите потребители, като промените в специалното издание не се разпростират единствено до обновената спортна каишка. Умното устройство може да ви предложи нов дизайн на циферблата, както и специално разработено за целта от Nike приложение, наречено Nike+.

Apple Watch 2 може да се похвали с вграден GPS модул, който определено позволява на устройството да изпълнява огромна част от функциите си абсолютно самостоятелно, а заедно с тази страхотна промяна, не може да не споменем и новата операционната система watchOS 3.

Повече за Apple Watch 2 може да разберете, като посетите следната връзка, а за третата актуализация на watchOS, която ще повиши значително производителността, като натиснете тук.

Beoplay Voucher articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.