imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Apple Watch 2 и очакваната спортна Nike+ серия


Преди броени часове компанията от Купертино съвсем неусетно обнови официалната Apple Watch 2 секция в своя интернет сайт, където вече може да се запознаем и с очакваната след две седмици спортна серия “Apple Watch Nike+”.

Припомняме ви, че преди половин месец беше представена традиционната Hermes серия на Apple Watch 2, която може да се похвали с изключително елегантни каишки, изработени от висококачествен кожен материал, за които може да разберете повече, като натиснете тук.

Screen Shot 2016-10-15 at 12.26.27 PM

Новата спортна серия е разработена в партньорство с Nike, като изключително удобните за носене каишки разполагат с четири разцветки и два стандартни размера – 38 и 42 мм. Всеки един от новите варианти може да се похвали с доста лека и пластична алуминиева основа, която, разбира се, е скрита в едро перфорирано, дишащо гумирано покритие.

Screen Shot 2016-10-15 at 12.26.17 PM

Любопитната серия Apple Watch Nike+ има за цел да повиши спортните амбиции на своите потребители, като промените в специалното издание не се разпростират единствено до обновената спортна каишка. Умното устройство може да ви предложи нов дизайн на циферблата, както и специално разработено за целта от Nike приложение, наречено Nike+.

Apple Watch 2 може да се похвали с вграден GPS модул, който определено позволява на устройството да изпълнява огромна част от функциите си абсолютно самостоятелно, а заедно с тази страхотна промяна, не може да не споменем и новата операционната система watchOS 3.

Повече за Apple Watch 2 може да разберете, като посетите следната връзка, а за третата актуализация на watchOS, която ще повиши значително производителността, като натиснете тук.

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.