apple-watch-gold-in-store

Apple Watch 2 ще дебютира с нов вид дисплей технология

#Новини
2016. 07. 31.

Настоящото поколение умен часовник на Apple разполага с добре познатата Glass on Glass или съкратено G/G технология, която налага върху матрицата на екрана два слоя стъклено покритие, техническо решение, което вероятно в предстоящото второ поколение на Apple Watch ще отпадне.

Според DigiTimes, позовавайки се на информация, предоставена от доставчици на части за Apple, като един от тях е TPK Holding, очакваното второ поколение с Apple Watch ще разполага с нов вид технология, покриваща матрицата на екрана.

Технологията е наречена One Glass Solution или съкратено OGS, а тя, видимо от името, съвсем практично премахва единия слой стъклено покритие от предходната G/G технология, с което екранът на очакваното 2-то поколение Apple Watch устройство ще стане значително по-тънък.

applewatchlineupall

OGS технологията набляга върху издържливостта на материала. Тя няма да отстъпва по никакъв начин, както на удар, така и на натиск на сегашната G/G технология, а благодарение на нея в корпуса на предстоящото второ поколение Apple Watch ще се освободи малко вътрешно пространство, както и ще бъде редуцирано и теглото на устройството.

Според TPK Holding, производството на въпросните OGS стъклени дисплей панели е срещнало малко затруднение, което компанията отбелязва като неочаквани технически проблеми, които вече са отстранени, а поръчката може да бъде изпълнена.

Припомняме ви, че очакваното второ поколение Apple Watch вероятно ще дебютира с много малки промени в дизайна на лицевата част, с редуцирано тегло, в сравнение със своя предшественик, по-бърз процесор, по-издържлива батерия, както и с очакваната трета актуализация на операционна система watchOS, за която може да разберете повече, като натиснете тук.

Съществуват слухове, че очакваното Apple Watch 2 поколение ще дебютира в средата на месец септември, вероятно на 16-ти, заедно с iPhone 7, за който може да си припомните, като натиснете тук.

Източник: macrumors

Добави коментар