imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Apple Watch 2 вероятно с 35% по-издържлива батерия


През изминалите седмици прогнозите и слуховете, които отразяват очакваното второ поколение умен часовник Apple Watch, се увеличиха значително.

След като ви запознахме с предположенията за новата дисплей технология и вградения в устройството GPS модул, днес ще обърнем внимание и на още една промяна, но този път тя е свързана с капацитета на батерията, с която ще дебютира устройството.

Информацията за любопитната и със сигурност необходима за устройството промяна, тръгва от китайския блог Weibo, а подобно на всички прогнози, споделени от източника, и настоящата е подкрепена със снимков материал.

 apple_watch_ss

Въпреки, че достоверността на кадрите не може да бъде потвърдена, те ни представят проект на литиево-йонна батерия с капацитет от 334 mAh, с която, съдейки от нейните размери, вероятно ще бъде снабдено по-голямото Apple Watch устройство, с дебелина от 42 милиметра.

Припомняме ви, че настоящото първо поколение умен часовник на Apple с дебелина от 42 милиметра разполага с вградена батерия с капацитет от 246 mAh, а при положение, че прогнозата е достоверна, очакваното поколение ще дебютира с 35.7% по-издържлива батерия.

Промяната изглежда съвсем логична, още повече като вземем предвид, че второто поколение ще разполага с вграден GPS модул, който със сигурност ще консумира значителна част от енергията на вградената батерия.

apple_watch_2_battery_weibo

По-малкото изпълнение на устройството с дебелина, равняваща се на 38 милиметра, към днешна дата разполага с батерия с капацитет от 205 mAh, като настоящите изображения не загатват по никакъв начин, че ще срещнем промяна и в капацитета на вградената в неговото второ поколение батерия.

Вградената в настоящото поколение Apple Watch батерия издържа до 72 часа с едно пълно зареждане в режим на покой и до 18 часа при положение, че използвате активно вашето умно устройство.

Липсата на информация за батерия с по-голям капацитет при по-тънкото 38 милиметрово устройство определено не означава, че тя няма да претърпи ъпгрейд, но, разбира се, към днешна дата не бихме могли да подкрепим подобна промяна.

Доста вероятно е очакваното второ поколение Apple Watch да дебютира средата на септември, заедно с очакваното 7-мо поколение iPhone, за което може да разберете повече, като посетите следната връзка.

Източник: macrumors

Vitosha birthday articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.