imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Има и по-скъп смарт часовник от Apple Watch Edition


С цени до 17 000 долара, бихме си помислили, че Apple Watch Edition със сигурност е най-скъпият интелигентен часовник на пазара. Това обаче съвсем не е така. Английският производител на луксозни часовници Hoptroff предлага златен механичен смарт часовник за £14 400, а платиненият модел достига до £38 000.

Функционалностите на този часовник може да са лимитирани, но дизайнът му е истинско произведение на изкуството. Той се синхронизира с данните от календара на вашия iPhone, една стрелка показва кога е следващият ви ангажимент, а друга сочи първата буква на заглавието на ангажимента – например на името на човека, с когото ще се срещнете. Простичко и ясно, без прекалено много информация. Друг е въпросът до каква степен може да е полезна тази функционалност.

За да се чувства специален всеки, който си поръча №8 (това е търговското име на часовника), може сам да избере как да бъдат подредени буквите на циферблата на неговия часовник. Може да бъде изписано мото, любима сентенция, име или каквото си пожелаете.Hoptroff_No._8_Mood_2_1024x1024

За изработката на Hoptroff Diary Watch №8 са необходими три месеца и 25% депозит, така че можете вече да започнете да спестявате. Предлагат се три разновидности: от неръждаема стомана с цена от £4800, от 18-каратово злато за £14 400 и платинен за £38 000.

Източник: 9to5Mac

iPhone Xs pre-order article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.