Apple-Watch-Wristly-cover-746x419

Очаквайте второто поколение на Apple Watch тази есен

#Новини
2016. 07. 27.

Според нов доклад на DigiTimes, позовавайки се на надеждни източници, част от които са доставчици на компоненти на Apple, компанията от Купертино планира да представи второ поколение Apple Watch през септември или най-късно октомври месец на настоящата година.

Производителите на компоненти, с които работи Apple, определено получават доста по-обемни поръчки от очакваните през юни месец, а според DigiTimes това се дължи на подготовката на Apple за пускане на очакваното второ поколение „умен“ часовник Apple Watch.

Въпреки, че не разполагаме с достоверни снимки на второто поколение, вероятно може да се доверим на производителите на компоненти, които твърдят, че в очакваното поколение няма да открием големи разлики, както в дизайна, така и в размера, или, както те казват, очакваните промени ще бъдат „по-скоро консервативни, съдейки от поръчките“.

apple_watch_new_bands_mar2016-800x406

Макар и непотвърдени, съществуват доста любопитни слухове, като повечето от тях предполагат, точно както и доставчиците на компоненти, изключително малка промяна в дизайна, а към нея са добавени подобрена батерия с по-дълъг живот, по-бърз процесор, както и наличието на клетъчен модул.

Въпреки оскъдната информация за очакваното устройство, вероятно към изброените основни промени, които характеризират второто поколение, ще бъдат добавени и други по-малки, които, заедно с очакваната трета актуализация на операционна система watchOS, ще разширят значително функционалността на очаквания Apple Watch второ поколение.

Припомняме ви, че третата версия на watchOS беше представена на Световната конференция на разработчиците WWDC 2016, а тя се отличава с нови функции, приложения и изключително интуитивен интерфейс, за които може да разберете повече, като натиснете тук.

Съществуват и слухове, че очакваното второ поколение watchOS ще дебютира в средата на месец септември, вероятно на 16-ти, заедно с очакваното 7-мо поколение iPhone, за което може да си припомните, като натиснете тук.

Източник: macrumors

Добави коментар