imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

APPocalypse: поредното забавно видео от Apple и WWDC 2017


Всяка година технологичното мероприятие на Apple стартира с някое ново авторско видео, с което компанията въвежда многобройните посетители в света на WWDC. Настоящата конференция не пропусна по никакъв начин изградената традиция, а ние отправяме поглед към понеделник или към забавните кадри, с които Apple даде ход на значимото събитие.

Кратката продукция с продължителност от около три минути определено е изразходила един никак не малък бюджет, но това не е от кой знае колко сериозно значение. Винаги слагаме на първо място крайния резултат, като при оригинална идея и професионално изпълнение, той оставя страхотен ефект върху зрителите, точно както прави и новото изключително забавно видео на Apple.

В първата част от интересните кадри, няма да видите нищо нестандартно. Компанията назначава нов служител в някое от своите главни сървърни отделения, което обслужва App Store. Всичко е съвсем нормално, но точно до този момент, в който невнимателният служител изключва захранването на сървърите, а нашето внимание се пренасочва автоматично към ефекта от неговото действие.

Качените приложения от App Store започват да изчезват от устройствата на многобройните потребители по цял свят, младо момиче е принудено да се разхожда по улицата и да раздава своите селфи снимки на всеки, с който се размине, приложението Maps предизвиква не една или две катастрофи, а междувременно непознат мъж играе на Candy Crush, като чупи бонбони с чук.

Ефектът от последното и все пак малко нереално видео е доста забавен, но при положение, че все още не сте прегледали уводните видеа, с които Apple стартира WWDC през изминалите години, може да го направите тук:

Световна конференция на разработчиците 2015

Световна конференция на разработчиците 2014

Световна конференция на разработчиците 2013

Световна конференция на разработчиците 2012

За да разберете повече за новите продукти и операционни системи, които Apple представи по време на WWDC 2017, посетете следната връзка.

MBAir 1850 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.