imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

APPocalypse: поредното забавно видео от Apple и WWDC 2017


Всяка година технологичното мероприятие на Apple стартира с някое ново авторско видео, с което компанията въвежда многобройните посетители в света на WWDC. Настоящата конференция не пропусна по никакъв начин изградената традиция, а ние отправяме поглед към понеделник или към забавните кадри, с които Apple даде ход на значимото събитие.

Кратката продукция с продължителност от около три минути определено е изразходила един никак не малък бюджет, но това не е от кой знае колко сериозно значение. Винаги слагаме на първо място крайния резултат, като при оригинална идея и професионално изпълнение, той оставя страхотен ефект върху зрителите, точно както прави и новото изключително забавно видео на Apple.

В първата част от интересните кадри, няма да видите нищо нестандартно. Компанията назначава нов служител в някое от своите главни сървърни отделения, което обслужва App Store. Всичко е съвсем нормално, но точно до този момент, в който невнимателният служител изключва захранването на сървърите, а нашето внимание се пренасочва автоматично към ефекта от неговото действие.

Качените приложения от App Store започват да изчезват от устройствата на многобройните потребители по цял свят, младо момиче е принудено да се разхожда по улицата и да раздава своите селфи снимки на всеки, с който се размине, приложението Maps предизвиква не една или две катастрофи, а междувременно непознат мъж играе на Candy Crush, като чупи бонбони с чук.

Ефектът от последното и все пак малко нереално видео е доста забавен, но при положение, че все още не сте прегледали уводните видеа, с които Apple стартира WWDC през изминалите години, може да го направите тук:

Световна конференция на разработчиците 2015

Световна конференция на разработчиците 2014

Световна конференция на разработчиците 2013

Световна конференция на разработчиците 2012

За да разберете повече за новите продукти и операционни системи, които Apple представи по време на WWDC 2017, посетете следната връзка.

iPhone Xs pre-order article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.