imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Как да достъпите до автоматично сортираните от вашето iPhone устройство снимки


Малко след появата на предната камера, като една неразделна хардуерна част от вашето мобилно устройство, заснемането на така наречените селфи снимки или самоснимане, се превърна в изключително модерен и удобен вариант, както за генерирането на снимки, в случаите, когато не разполагате с лице, което да ви снима вместо вас, така и просто за забавление с вашите приятели.

Често селфи снимките на вашето устройство са многобройни, а благодарение на една изключително лесна за откриване папка, разполагате с много удобната възможност да достъпите до албум, който съдържа единствено направените с предната камера на вашето устройство снимки.

see-all-selfies-iphone

Лесната за изпълнение възможност може да бъде използвана с мобилна операционна система iOS 9-то поколение или по-нова версия, а в отворения албум, освен направените от вас селфи снимки, може да видите и тези, които са изпратени до вашето мобилно устройство от приятели.

За да филтрирате вашите снимки, отворете приложението Photos, след това натиснете върху папка “Albums”, а при положение, че сте в режим Camera Roll, просто натиснете върху “back to Albums”.

В отворената папка превъртете съдържанието, докато стигнете до “Selfies”, докоснете папката и сте готови. Автоматично създадената директория съдържа в себе си всички направени през предната камера на вашето устройство снимки.

Screen Shot 2016-07-28 at 9.43.56 AM

При положение, че вашата селфи снимка е заснета със задната камера на устройството, като един от вариантите за това са използването на селфи стик, взетата снимка няма да се появи във вашата селфи папка, като причината за това се крие във вградената функцията за разпознаване и сортиране във вашето iOS устройство, която разпознава селфи снимките единствено, когато са направени през предната камера на вашето устройство.

Разбира се, веднага щом излезете от режим Camera Roll или просто отворите вашето приложение Photos, ще се запознаете и с други автоматично генерирани албуми, като измежду тях може да срещнете всички ваши панорамни снимки, видео клипове, както и снимки на екрана на вашето iPhone устройство.

Сигурни сме, че значителна част от потребителите на мобилното устройство iPhone, които често използват вградените, както предна, така и задна камера, вече са запознати с удобната функция, но вероятно съществуват и потребители, които все още не са обърнали внимание на автоматичното сортиране, тъй като сортирането на снимка или дори отварянето на приложението Photos, доста често пренасочва директно в режим Camera Roll, където е изброено цялото взето от двете камери на вашето устройство съдържание.

С обновеното приложение Photos в очакваната 10-та актуализация на iOS, може да се запознаете, като натиснете тук.

Източник: osxdaily

Beats Voucher articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.