imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Автоматично актуализиране на iOS приложения


За да сортирате отзивите относно търсено iOS приложение, отворете приложението в App Store, изберете раздел Ratings & Reviews, докоснете върху See All, променете подредбата през Sort by Most Helpful и сте готови, но има и една особеност. За да се възползвате от различните варианти на сортиране, трябва да разполагате с третата актуализация на iOS 11, а ние ще ви покажем как да включите полезната функция за автоматично обновяване на всички вече инсталирани приложения.

Ако искате да бъдете в крак с всички промени в app-овете, които използвате, трябва да ги актуализирате често, което може да се превърне в досадна задача. Все пак при наличието на повече инсталирани разработки, вероятно всеки ден излиза и по някоя друга свързана с тях актуализация, но това не трябва да ви притеснява. Припомняме ви, че ако разполагате със съвместимо с 3D Touch поколение iPhone, разполагате с възможност да актуализирате всички приложения, като докоснете по-силно върху иконата на App Store и изберете Update All, но това може да стане и автоматично.

Достатъчно е само да разполагате с iOS 10 или последната версия на системата, да отворите Settings, след това iTunes & App Store, да включите полезната Updates функция, която се намира в раздел Automatic Downloads и сте готови. Вече всяка нова актуализация на което и да е приложение, с което разполагате ще се сваля и инсталира автоматично, но има и една особеност. Това действие ще настъпи само когато вашето устройство е свързано към интернет, а ако той е мобилен и актуализацията е по-голяма от 150 мегабайта, системата ще я стартира след като бъде изградена връзка с Wi-Fi мрежа.

Надяваме се, че полезната настройка ще намери своето място и във вашето ежедневие, а ако искате да разберете повече за интересните промени, през които премина App Store през последните няколко месеца, посетете тази връзка.

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.