imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Автоматично актуализиране на iOS приложения


За да сортирате отзивите относно търсено iOS приложение, отворете приложението в App Store, изберете раздел Ratings & Reviews, докоснете върху See All, променете подредбата през Sort by Most Helpful и сте готови, но има и една особеност. За да се възползвате от различните варианти на сортиране, трябва да разполагате с третата актуализация на iOS 11, а ние ще ви покажем как да включите полезната функция за автоматично обновяване на всички вече инсталирани приложения.

Ако искате да бъдете в крак с всички промени в app-овете, които използвате, трябва да ги актуализирате често, което може да се превърне в досадна задача. Все пак при наличието на повече инсталирани разработки, вероятно всеки ден излиза и по някоя друга свързана с тях актуализация, но това не трябва да ви притеснява. Припомняме ви, че ако разполагате със съвместимо с 3D Touch поколение iPhone, разполагате с възможност да актуализирате всички приложения, като докоснете по-силно върху иконата на App Store и изберете Update All, но това може да стане и автоматично.

Достатъчно е само да разполагате с iOS 10 или последната версия на системата, да отворите Settings, след това iTunes & App Store, да включите полезната Updates функция, която се намира в раздел Automatic Downloads и сте готови. Вече всяка нова актуализация на което и да е приложение, с което разполагате ще се сваля и инсталира автоматично, но има и една особеност. Това действие ще настъпи само когато вашето устройство е свързано към интернет, а ако той е мобилен и актуализацията е по-голяма от 150 мегабайта, системата ще я стартира след като бъде изградена връзка с Wi-Fi мрежа.

Надяваме се, че полезната настройка ще намери своето място и във вашето ежедневие, а ако искате да разберете повече за интересните промени, през които премина App Store през последните няколко месеца, посетете тази връзка.

iPhone 8 prom article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.